Päivä Paulana

Pauligin Paulana toimiminen on kokopäiväistä pääasiassa markkinointiin keskittyvää työtä. Haluankin kertoa mitä yksi työpäivä voi sisällään pitää. Alla kerron maanantain 7.3. päivän aikatauluni.

6:30 Herätyskello pirahtaa vaativasti ja kömminkin herätystä torkuttamatta heti ylös, jotta ei tulisi kiire. Laitan aamupuuron tulille ja siirryn sitä odotellessa laittamaan hiuksiani edustuskuntoon. Aamiaisen jälkeen meikkaan ja puen päälle Sääksmäen univormun. Matka voi alkaa. 8:00 Lähden ajamaan Lahdesta kohti Sastamalaa ja tarkemmin sanottuna Onkiniemenkatua, jossa Pyymäen Konditoria sijaitsee. Jo meinaa hetkittäin usko loppua, että löydänkö perille ollenkaan, kun navigaattori ohjailee pitkin pikkuteitä eikä asutustakaan näy oikein missään. 10:30 Epäilyksistä huolimatta löydän määränpäähän. Lastaan tavarat autosta vetokärryyn ja liukastelen kadun poikki kahvilaan. Siellä minua odottaa kahvilan emäntä jo innosta pinkeänä. Vaihdan sisäkenkiini ja aloitan maistatuspisteen pystyttämisen emännän ystävällisellä avustuksella. 11:00 Maistatuspöytä on valmis. Tänään on hieman erilaisempi päivä, sillä Pauligin asiakaslehti Baristasta tullaan kuvaamaan ja tekemään juttua Paulan konsepteista.  Teemana ovat makuparit. Alan valmistamaan Paulig Colombia -luomukahvia pressopannuilla.

Valmistin Paulig Colombia alkuperämaakahvin pressopannuilla, jotta siitä tulisi ihanan täyteläistä.

Kahvin kanssa tarjottavaksi on konditoria järjestänyt pähkinäisiä tryffelileivonnaisia. Suoritan hieman laadunvalvontaa ja maistan sekä kahvia, että tietysti leivonnaisia. Nam! Täyttävät vaatimukset. 12:00 Kuvausryhmä saapuu ja alkaa pystyttää valojaan ja oheisrekvisiittaa paikan päälle. Kahvilan asiakkaat katselevat hieman kummeksuen, mutta kuitenkin uteliaina vierestä. 12:30-15:00 Kerron ihmisille alkuperämaakahveista, klassisista makupareista ja Paulasta. Samalla, kun seurustelen asiakkaiden kanssa ja valmistan kahvia, kuvaaja tekee taikojaan. Asiakkaita saa hieman rohkaista, että uskaltavat tulla maistamaan. ”Tulkaa rohkeasti vaan jälkiruokakahville!” huikkaan kahvin ystäville, jotka arastellen katselevat herkullista asetelmaa.

 

Päivän päätteeksi arvon päivän aikana järjestetyn Paulan kahviarvonnan kolme voittajaa. Kysymyksenä oli, että ”Mikä alkuperämaakahvi on sinun suosikkisi?”. Maistatettavana ollut Paulig Colombia vei äänivyöryllä suosikin tittelin. Taisi olla hyvin valmistettua ja maukasta kahvia! 15-15:30 Puran esittelypisteen ja vaihdan vaatteet. Kansallispuku sujahtaa vaatepussiin ja farkut minun jalkoihini, niissä on hieman mukavampi sitten ajaa kotiinpäin. Kahvilan väki toivottaa turvallista matkaa ja pyytää vierailemaan toisenkin kerran. Lastaan auton ja lähden ajamaan kotia kohti.

Piti saada kuva minusta ja kahvilan emännästä, kun hänkin oli laittanut noin keväisen itävaltalaisen kansallispuvun päälle. Vau!

18:00 Kaarran kotipihaan. Sisälle päästyäni päivitän vielä Paulan Facebook-sivut. Päivä on pulkassa tai sanoisinko pannussa. :)   Ystävällisin kahviterveisin Ulla Pauligin 17. Paula

Tags 
Makupari
Paulan työ
Pauligin Paula
Paulig Colombia
luomu
markkinointi
Blogimerkintä