Onnea äiti! t. Paula

Tänä vuonna Juhla Mokka -kahvi ratkaisee ainaisen lahjaongelman, onnittele äitiä Onnea äiti -erikoispakkauksella!

Paulan työssä olen usein reissussa, mutta pidän kuitenkin huolen, että minulla on aina aikaa piipahtaa myös vanhempieni luona kiireen keskellä. Vaikka olen päässyt tässä työssä mitä uskomattomimpiin seikkailuihin ja saanut maistella toinen toistaan maistuvimpia herkkuja eri puolilla Suomea, niin mikään ei voita viikonloppua lapsuuskodissani, jossa saa rauhoittua arjen kiireen keskellä. Koko perhe on paikalla ja äitini laittaa meille jotain hyvää ruokaa.  Tämän viikon sunnuntaina on kuitenkin äidin vuoro saada nauttia valmiista tarjoiluista.

Itse ajattelin muistaa äitiäni Juhla Mokka -kahvin Onnea äiti- erikoispaketilla ja kahvin kanssa yhteensopivalla makuparilla. En ole vielä päättänyt, saako äiti herkutella tänä vuonna perinteisen kermakakun sijaan maakuntien makuparit kiertueen reseptillä valmistetusta Ahvenanmaan pannukakusta vai omenahyveestä. Lisää Juhla Mokka -kahvin kanssa yhteensopivia herkkuja löydät makuparit-palvelusta. Kattauksen kruunaavat tietenkin vastapoimitut valkovuokot.

Yllätä sinäkin äitisi leipomalla hänelle jotakin Juhla Mokka -kahvin kanssa yhteensopivaa ja lahjaakaan ei tarvitse kääriä tänä vuonna pakettiin, ”Onnea äiti” -tekstillä sinetöity kahvipaketti kun sopii vietäväksi sellaisenaan!

Paljon onnea kaikille äideille!

Terkuin,

Noora