”Nousee päivä, laskee päivä, kiitää hetket näin”

On aika soittaa viimeiset hitaat minun Paula-kaudelleni ja ikivihreään iskelmäkappaleeseen on aina hyvä lopettaa.  

Tämä kolmivuotinen pesti on ollut minulle elämänkoulu. Eron hetki on katkeran suloinen, sillä vaikka Paulan työ on rankkaa reissuelämää ja se välillä ottaa paljon niin se on aina antanut sitäkin enemmän. Näihin kolmeen vuoteen on mahtunut tuhansia sydäntälämmittäviä hetkiä, jotka säilyvät muistoissa aina.

 

Haluankin kiittää ennen kaikkea teitä, suomalaiset kahvinystävät. Te olette ne ikimuistoiset hetket kanssani luoneet. Kahvi on se, mikä meitä suomalaisia yhdistää, niin ilossa kuin surussakin, ja kahvin ympärillä rakentuvat ne elämän tähtihetket. Kiitos, että sain jakaa kanssanne tämän kokemuksen!

 

Iso kiitos kuuluu myös työtovereilleni, perheelle täällä paahtimolla ja maakunnissa. Olen saanut teiltä tietoa ja taitoa elämän mukanaan tuomiin haasteisiin, niin työssä kuin vapaallakin. Teillä on oma erityinen paikka sydämessäni.

 

Haluan myös toivottaa uudelle Paulalle onnea matkaan. Olen päässyt sinuun jo tutustumaan kulissien takana ja olet osoittanut todellista Paulan luonnetta. Omalla säkenöivällä persoonallasi ja valloittavalla hymylläsi olet tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Nyt on aika valloittaa myös Suomen kahvikansan sydämet! Toivon matkoillesi turvallisia ajokelejä, tuoreita kahvikupillisia ja iloista mieltä.  Matkasi hyvän kahvin lähettiläänä voi alkaa, nauti siitä täysin siemauksin!

 

Vielä kerran toivotan teille kaikille, nautinnollisia kahvihetkiä!

 

Sydämellisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

 

Tags 
Pauligin 17. Paula
Pauligin 17. Paula Ulla Ristkari
paula-haku
paulahaku
Paulan työ
jäähyväiset
Blogimerkintä
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja ›