Näitä tietoja tarvitset kun haet Paulaksi!

Pauligin Paula on suomalaisen kahvikulttuurin tutkimusmatkailija ja innostava inspiroija. Paulana olet Pauligin ääni verkossa ja hostaat omaa verkkoyhteisöäsi.

Ilahdutat, inspiroit ja yllätät ihmisiä sekä verkossa että livenä erilaisissa tilaisuuksissa kahviloissa ja myymälöissä ympäri Suomen. Paulan pesti on ainoa laatuaan, upea näköalapaikka kehittyä markkinoinnissa, viestinnässä ja kouluttajana. Vuodesta 1950 Paulana on valloittanut jo 18 hyvän kahvin lähettilästä, oletko sinä seuraava?

Pauligin 19. Paula on:

50 % DIGINATIIVI. Olet tottunut verkkosisältöjen tuottaja. Rakastat bloggaamista, Instagram-kuvaamista, some-päivitysten tekemistä ja verkossa keskustelemista sekä työajalla että reissussa. Esiinnyt mielelläsi ja viihdyt luontaisesti kameran edessä – olet ehkä joskus jäänyt kiinni #selfien ottamisesta…

15 % INNOSTAJA JA ILMAPIIRIN LUOJA. Sinut on totuttu näkemään siellä, missä tapahtuu. Nautit ihmisten kohtaamisesta ja keskustelet mielelläsi kahvista niin verkossa kuin livenäkin. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa, eikä kiire hyydytä hymyäsi.

15 % KAHVIDIGGAAJA. Seuraat innokkaasti suomalaisen kahvikulttuurin ilmiöitä. Suhtaudut kahviin ja kahvikulttuurin intohimoisesti ja uteliaasti. Kunnioitat perinteitä ja toisaalta uudet ideat saavat sinut innostumaan.

20 % TYYLILYYLI. Vaatesuunnittelija Elina Laitisen luoma Paulan uusi tyyli istuu makuusi. Juhlallisempiin tilaisuuksiin pukeudut ylpeänä Sääksmäen perinteikkääseen kansallispukuun.

Tunnistit siis itsesi? Hienoa! Mitä seuraavaksi?

 

Millaista Paulan työ on? Tsekkaa kiinnostavat faktat!

Lue väistyvän Paulan, Nooran mietteitä, miksi kannattaa hakea Paulaksi!

Paulan yli 60 vuotta kestäneeseen taipaleeseen mahtuu monenmoista, tiesitkö tämän?

 

EDIT: Paulan haku on päättynyt ja uusi Paula astuu julkisuuteen 6.6.2015. Seuraa haun edistymistä ja Paulan uudistumista Paulan blogissa koko kevään ajan!

 

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top