#UnelmanaPaulanTyö – Miksi hakea Pauligin Paulaksi?

Kun kaksi vuotta sitten tammikuussa lähetin oman hakemukseni Pauligille, en osannut edes aavistaa millainen seikkailu minulla olisi edessä. Olin melko perehtynyt Paulan työnkuvaan, koska olin seurannut edeltäjieni blogia, mutta en silti tiennyt, mitä kaikkea työ pitäisi sisällään.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin voin todeta tähänastisen pestin olleen valtava seikkailu. Olen oppinut paitsi itsestäni, myös paljon uusia asioita Paulan työhön liittyen, kun olen osallistunut erilaisiin koulutuksiin ja kursseille, joita työnantajani on tarjonnut. Olen päässyt osaksi pitkän historian omaavaa perheyritystä ja olen oppinut valtavasti kahvista!

Työ on vienyt minut ensi kertaa Suomen Lappiin, monestikin, ja täytyy sanoa, että Lappi on saanut paikan sydämestäni ja tulen varmasti matkustamaan sinne uudelleen tämän työn päätyttyä. Olin aikaisemmissa ammateissani matkustanut paljon Suomen rajojen ulkopuolella, mutta kotimaanmatkailu oli jäänyt vähemmälle. Paulan työn aikana tuli korjaus siihenkin asiaan, nyt olen ajanut maatamme ristiin rastiin kymmeniä tuhansia kilometrejä ja maantieverkoston pääväylät ovat tulleet minulle tutuiksi.

Paulan työssä olen kohdannut tuhansia ihmisiä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Olen tavannut ihania ihmisiä ympäri Suomen, joista olen saanut itselleni ystäviä. Tiedän lähes jokaisesta Suomen kaupungista paikan, jossa voin käydä kahvilla, jos sinne sunnalle vielä matkustan. Olen kuullut useita erilaisia tarinoita kohtaamiltani henkilöiltä ja nämä kohtaamiset ovat antaneet minulle paljon voimaa yksinäisille ajomatkoille, kun edessäni on ollut syyspimeää maantietä satoja kilometrejä. Tulen muistamaan nämä kohtaamiset varmasti lopun elämääni.

Paitsi että työ on vienyt minut paikkoihin, joissa en ole ennen käynyt ja olen tavannut valtavan määrän uusia ihmisiä, olen myös oppinut paljon uutta somesta ja digitaalisesta viestinnästä. Olen ylläpitänyt Facebook-sivuja, kirjoittanut blogikirjoituksia ja postannut Instagramiin kuvia Paulan arjesta. Työ on vienyt minut moniin uusiin haasteisiin ja vielä on puolisen vuotta tätä unelmatyötä jäljellä. Jos sinäkin haluat tehdä vaihtelevaa reissutyötä viestinnän ja markkinoinnin parissa, suosittelen ehdottomasti hakemaan seuraavaksi Pauligin Paulaksi!

Terkuin Noora

 

EDIT: Paulan haku on päättynyt ja uusi Paula astuu julkisuuteen 6.6.2015. Seuraa haun edistymistä ja Paulan uudistumista Paulan blogissa koko kevään ajan!