Kurkistus Paulig Kulmaan

H-hetki lähenee, nimittäin ensi maanantaista, 24.10, lähtien Helsingin Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmassa leijailee kahvin tuoksu. Pauligin upouusi lippulaivakahvila ja kahvitalo Paulig Kulma avaa vihdoin ovensa Helsinkiin. Kluuvin kauppakeskukseen aukeava kokonaisuus on kuitenkin NIIN paljon enemmän kun vain kahvila, sillä se pitää sisällän myös kahvikaupan, mikropaahtimon sekä baristakoulun. Kävin kurkkaamassa miltä Kulma mahtoi näyttää näin avajaisten alla ja sainpas napattua jaettavaksi myös muutaman kuvan.

Paulig Kulma toteutetaan yhteistyössä Pure Heron kanssa, joka vastaa Kulman kahvilatoiminnasta. Pure tunnetaan upeista raakakakuista ja superfoodpirtelöistä, joista päästään ehdottomasti myös Kulmassa nauttimaan. Kaiken keskiössä on kuitenkin luonnollisesti kahvi, johon suhtaudutaan intohimolla ja paikanpäällä paahtaen.

Paulig Barista Instituutti löytyy Kulman yläkerrasta. Kurssitarjonnasta löytyy vaihtoehtoja eri tasoisille oppilaille, ryhmille ja kuluttajille. Kurssille mahtuu kerrallaan 8 henkilöä. Paulig Barista Instituutti on ainoa paikka Suomessa, jossa voi suorittaa kansainvälis baristasertifikaatteja.

Kahden kerroksen kahvitalossa on tilaa tavata, tehdä töitä tai vain rentoutua kaupungin vilinää seuraillen. 

Kulman oma mikropaahtimo tulee epäilemättä olemaan yksi kahvilan mielenkiintoisimmista katseenvangitsijoista. Sampo Latvakangas on Paulig Kulman paahtaja ja barista-asiantuntija. Sampo paahtaa vähintään kerran viikossa Paulig Kulman omat kahvit.

 

Paulig Kulman ihana henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi maanantaina 24.10., kun ovet aukeavat vihdoin koko kansalle noin klo 11.00.

Tervetuloa!

 

Kahviterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula