Kurkista somekanavissa Paulan arkeen

Paulan elämä on yhtä viilettämistä paikasta toiseen erilaisissa jännittävissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Erilaiset somekanavat mahdollistavat kurkistuksen toistemme arkeen ja vaihtoehtoja löytyy jo useita. Mistä somekanavista Paulan sitten löytää?

Ihmisten kohtaaminen kasvokkain on työssäni ehkä kaikkein antoisinta, mutta nykypäivänä sosiaalisen median kanavat antavat mahdollisuuden jakaa nämä kohtaamiset ja tapahtumat nyt myös teidän kanssanne, jotka ette ole olleet tilaisuuksissa fyysisesti läsnä. 

Maailma on muuttunut hurjaa vauhtia ja näin myös sosiaalisen median erilaiset kanavat ovat vahvasti läsnä työssäni.

Mistä kaikkialta Paulan sitten löytää Pauligin Facebook-tilin lisäksi? Minäpäs kerron:

 

Instagram: Työviikon parhaat hetket kuvina

 

Päivitän Instagramia keskimäärin neljä kertaa viikossa ja lataamani kuvat ovat ikäänkuin nostoja viikon parhaimmista tapahtumista. Välillä on kiva polkaista pystyyn myös pieni kilpailu, jossa palkinnot ovat yleensä kahviaiheisia.

Instagramia voi selailla myös web-selaimella. Mikäli et ole ladannut Instagramia vielä puhelimeesi, se onnistuu helposti puhelimesi sovelluskaupasta (Applestore iPhone/iPad).

 

Snapachat: Kurkistuksia Pauligin kulisseihin, kivoihin kahviloihin sekä tietysti Paulan elämään.

Snapchatissa jaan arjen kivat hetket lyhyinä videoina sekä kuvina, joita kutsutaan myös "snäpeiksi".  Snäpeistä koostuu päivän mittaan tarina, joka on katsottavissa seuraajillani 24 tunnin ajan. 

Käytän Snapchattia lähes päivittäin useaan kertaan, pilke silmäkulmassa.

Snapchatista ei ole olemassa web-selainta, mutta mobiilisovelluksen voit ladata ilmaiseksi Android ja iOS-laitteille.

 

Twitter: Mikroblogisovellus

 

Twitter on sovellus, jossa käyttäjät julkaisevat enintään 140 merkkiä sisältäviä viestejä eli "twiittejä". Twitterissa keskustelu yritysten sekä tuntematomien ihmisten kanssa on enemmänkin sääntö. Sovellus sopii juuri "tällä hetkellä" tapahtuvien ilmiöiden, uutisten ja tapahtumien käsittelyyn sekä kommentointiin.

Twitter on tällä hetkellä ehkä hiljaisin somekanavani, mutta pyrin pitämään sen hengissä noin yhdellä päivityksellä viikossa.

Tämäkin sovellus on ilmaiseksi ladattavissa puhelimen sovelluskaupasta. 

 

Lisäksi: Uusin, suosiotaan nostava tulokas on Periscope-sovellus, jonne käyttäjät lähettävät livevideota ympäri maailman. Saat ilmoituksen puhelimeesi, kun joku seuraamistasi kohteista aloittaa lähetyksen tai sitten vain katselet maailmankartalta, mistä lähetyksiä tulee.

 

Millaista sisältöä sinä olet kiinnostunut seuraamaan? Minut löydät jokaisesta kanavasta nimimerkillä: @pauligin_paula.

Ota kanavat haltuun ja nähdää SOMESSA :) 

 

Ystävällisin terveisin

Maija

Diginatiivi 19. Paula