Kevätkuulumisia

Palasin juuri talvilomalta testaamasta keväthankia. Kyllä ne vielä kantoivat!Nyt on aika suunnata katse kohti kevättä ja vähän voidaan kurkistaa jo kesäänkin. Ensi viikolla matkaan kohti Lappia. Siellä vierailen Saariselällä, Sodankylässä ja Kemijärvellä.

Huhtikuussa pääsen kyläilemään monessa eri kaupungissa ja maakunnassa, mukaan lukien oma kotikaupunkini Lahti. Huhtikuulle mahtuu vierailuja mm. Pressossa Ylivieskassa, Stockmannilla Oulussa, Häggmanin kahvilassa Haapavedellä ja Tampereella K-citymarket Pirkkalassa.

Toukokuun saapuessa voi minut tavoittaa useampana päivänä pääkaupunkiseudulta, mutta käväisen myös Turussa, Tampereella ja Jyväskylässäkin. Vuosaaren paahtimollemme on myös paljon innokkaita vierailijaryhmiä, joissa muutamassa olen mukana emännöimässä.

Oi Suomen suloista suvea, kohtahan sitä eletäänkin jo kesäkuuta! Silloin kiillotan pannuni ainakin Taidekeskus Salmelan avajaiskonserttia varten ja myös mm. Pirkanmaalla nähdään kuparin hohdetta sekä tuoksutellaan tuoretta kahvia.

Kaikkea kivaa on luvassa myös myöhemmin kesällä ja niistä, sekä kaikista muista tapahtumista ja vierailuistani näet tarkemmat tiedot aina Facebook-sivuiltani. Pidä siis silmät tarkkana osoitteessa http://www.facebook.com/pages/Pauligin-Paula/84406393186 ja tulehan tervehtimään, jos sinun kotikaupunkiisi tai -kuntaasi tulen vierailulle.

Ihanaa kevään odotusta ja nähdään taas hyvän kahvin merkeissä!  

Ystävällisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
Blogimerkintä
kevät
kesä
Taidekeskus Salmela
Presso
Häggmans
K-citymarket
Stockmann
facebook
aikataulu
Lappi