Kesäkiertue 2019 — TAMPERE

Kahvilähettilään kesäkiertue starttasi Tampereella, jossa kohteina olivat Särkänniemi ja Saunaravintola Kuuma. Särkänniemessä pääsin testaamaan vohveleiden tekoa Torikahvilassa, sekä valmistamaan Frezzalla höystetyn softiksen. Lisäksi piipahdin Näsinneulassa katselemassa koreita maisemia ja Koiramäen eläinpuistossa ihastelemassa eläimiä, kuten possuja, lehmiä ja koiranpentuja. Voi, että kun rakastan eläimiä! Särkkä-päivä huipentui uutuuslaitteen BOOM:n testaamiseen, jota varten minun pitikin kerätä henkistä kanttia ja rohkeutta koko päivän. Illalla matka jatkui Kuumaan, jossa pääsin fiilistelemään kivoja maisemia Cold Brew Coffee Sparkling kourassa ja kuuntelemaan ihastuttavan Aliisa Syrjän keikkaa. Aika kiva aloitus kesäkiertueelle.

 

Särkänniemi

Särkänniemi on aina ollut minulle joka kesä "must do" -juttu, joten oli mahtavaa, että pääsin kahvilähettiläänä tutustumaan huvipuiston meininkiin. Aiemmin olen käynyt vain laitteissa, joten olin todella ilahtunut, että pääsin myös viimein näkemään Koiramäen eläinpuiston sekä piipahtamaan Näsinneulassa

Koiramäen Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva satumaailma houkutteli minua valtavasti söpöillä kahviloillaan ja tietenkin eläimillään, joten olisin siellä voinut viettää tovin jos toisenkin. Yritin tarjota Elsalle ja Killelle Minttu Frezzaa, mutta he eivät näyttäneet olevan kovin kiinnostuneita. Mokomat.

 

Torikahvilassa sain valmistaa Herkkuvohvelin, jonka kylkeen nautiskelin vielä Frezzan. Vohveliin laitoin nutellaa, kermavaahtoa, vaahtokarkkia, Oreo-keksiä sekä kinuskikastiketta. NAM! 

 

Kuin makeutta ei olisi ollut jo överiksi asti, niin menin vielä tämän jälkeen nautiskelemaan Herkkukulman Frezzasoftista, joka vei viimeistään kielen mennessään. Kahvin ja jäätelön yhdistelmä on aina vedonnut minun makunystyröihin ja niin se maistui mainiosti tälläkin kertaa.

 

Herkkujen jälkeen oli päästävä kiikaroimaan Tampereen hienoja maisemia ja tämähän onnistui mainiosti Näsinneulasta. Voihan pimpulat mitkä näkymät! <3 Kuvassa keskellä myös koreilee uutuslaite BOOM, minkä kävin testaamassa. Jännitti niin vietävästi, mutta selvisin hengissä! Woohoo!

Särkänniemeen pääset tutustumaan enemmän täältä!

 

Saunaravintola Kuuma

Illalla oli aika rauhoittua ja fiilistellä lämmintä kesäiltaa Saunaravintola Kuumassa, joka sijaitsee paraatipaikoilla Laukontorin rannassa. Päivän makeusövereiden ja laitteiden jälkeen oli ihana päästä nautiskelemaan raikasta Sparklingia ja fiilistelemään auringonlaskua Aliisa Syrjän keikan tahdittamana. Kuumassa pääsee myös uimaan ja saunaan, mutta tällä kertaa tyydyin loikoilemaan rantatuolissa mahani vieressä. Seuraavalla kerralla sitten :)

Kuumasta pääset lukemaan enemmän täältä.

 

Tampere oli ihana! Nähtäväksi jää, mihin kesäkiertue matkaa seuraavaksi. Instagramista @Pauligin_Inkku voit nähdä myös videon, joka väsäiltiin Särkänniemestä. Käy vilkaisemassa! :)

 

Ihanaa viikkoa! <3

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Iinaroosa Kanth on Pauligin 20. kahvilähettiläs

Kirjoittaja: Inkku

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!

Back to top