Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Minun kolmivuotinen Paula-kauteni on tullut loppusuoralle. On aika laulaa suvivirsi ja pelmahtaa tältä koulupenkiltä kohti uusia haasteita.  Nämä kolme vuotta ovat antaneet enemmän kuin ikinä olisin uskaltanut toivoa.  

Kiitos teille, suomalaiset kahvinystävät. Olette johdattaneet matkaani myös teidän kahvihetkiinne. Yhdessä olemme opetelleet hyvän kahvin valmistuksen saloja, nauttineet kahvin lempeistä aromeista ja uskomattomasta tuoksusta.  Kahvikupin äärellä olen oppinut teidän elämästänne. Olen kohdannut vastarakastuneita ja seurannut, kuinka yhdessä opetellaan tietämään, mitä toisen kahvin joukkoon sekoitetaan.  Olen kohdannut elämänkumppaneita, jotka ovat jo vuosia jakaneet yhteisiä kahvihetkiä, niin etteivät  enää tarvita edes sanoja, kun kahvikuppiin sekoitetaan juuri se, mitä toinen kaipaa ja ojennetaan lempeällä hymyllä saatettuna eteenpäin. Olen tavannut kiireisiä vanhempia, joiden iltapäivän on voinut pelastaa kupillisella kahvia, tarjoamalla hetken hengähdystauon. Olen kuullut monia tarinoita iloista ja suruista, onnesta ja epäonnesta. Olette jääneet mieleeni ja tulen muistelemaan teitä usein matkani varrella.

Kiitos teille, työtoverini. Olen ollut onnekas saadessani tutustua teihin yhteisen arjen keskellä.

Haluan toivottaa myös uudelle Paulalle onnea matkaan. Olet jo valloittanut minun sydämeni hyvän kahvin lähettiläänä. Nyt on aika valloittaa myös muiden sydämet. Onnistut siinä olemalla oma ihastuttava itsesi.  Nauti vuosistasi, niistä tulee mieleenpainuvia.  Aja varovasti ja ihastu kauniisiin näkymiin auton ikkunoiden takana. Näet kappaleen kauneinta Suomea, se avautuu silmiesi eteen aivan uudella tavalla. Onnea ja iloa matkaan!

Vielä kerran haluan toivottaa teille kaikille, nautinnollisia kahvihetkiä!

 - Anni, Pauligin 16. Paula

Tags 
vanhat Paulat
Blogimerkintä
jäähyväiset
kiitos
Pauligin 16. Paula
kahvihetki