Hyppää mukaan Kolumbian reissuun!

Vuoden kohokohta on käsillä, kun matka Kolumbiaan onnellisten papujen jäljille voi vihdoin alkaa! Kuten osa teistä jo tietääkin, matkaan lähdetään yhdessä tubettaja Roni Backin, sekä arvonnan onnekkaan voittajan kanssa. Matkan aikana tutustumme onnellisten kahvipapujen viljelyyn, paikalliseen (kahvi)kulttuuriin ja tietenkin itse kahvitilaan, jossa majoitumme neljä päivää. Onneksemme paikan päällä on juuri käynnissä sadonkorjuu, johon pääsemme myös osallistumaan! 

Inspiraatio matkaan syntyi, kun tasan vuosi sitten unelmani vierailusta kahvin alkuperämaahan kävi toteen. Mielettömän Guatemalan matkani aikana pohdin, kuinka saisin välitettyä kaiken kokemani ja oppimani, uskomattomineen fiiliksineen, eteenpäin kotisuomessa oleville kahvinjuojille. Nyt matkaamme siis kohti Kolumbiaa ja Villa de Rosarion -tilaa!

Matkaseurueeseen kuuluu Pauligin tiimin lisäksi tubettaja Roni Back. Roni on intohimoinen kahvinystävä, joka rakastaa tutkimusmatkailua uusien asioiden äärelle, kuten mekin Pauligilla. Lisäksi reissuun lähtee mukaan matka-arvonnan voittaja Jussi Lukács!

Jussi on Tampereen ammattikorkeakoulussa musiikkiteatteria opiskeleva 24-vuotias nuorimies, jolle kahvi on tärkeä osa jokapäiväistä elämää ja rakas harrastus.

"Voittoa on vieläkin vaikea uskoa ja luulen, että tajuan vasta Kolumbiassa tämän matkan arvon. Olen äärettömän kiitollinen ja innostunut tästä matkasta. Olen todella innoissani siitä että pääsen tutustumaan kahvitilaan ja näkeväni palasen Kolumbiaa. Palaan ihan varmasti monta kokemusta rikkaampana ja pää laajentuneena kaikesta tiedosta", kertoo Jussi.

Seuraa matkaa!

Tule mukaan seuraamaan minun, Ronin ja Jussin matkaa kahvin alkuperään Kolumbiaan Villa de Rosario –tilalle.

Matkan aikana pääsemme tutustumaan kahvin viljelyyn - aina sadonkorjuusta kahvin käsittelyyn - sekä tietenkin paikalliseen (kahvi)kulttuuriin ja itse tilaan, jolla asumme.

Matkalta kuvataan 2 videota, jotka julkaistaan Pauligin YouTube-kanavalla. Lisäksi Roni Back julkaisee reissuvideon matkasta omalla YouTube-kanavallaan. Reaaliajassa matkaa voi seurata Paulan Instagram-tilillä (@pauligin_paula)

Mikäli et vielä seuraa Pauligia YouTubessa ja Paulaa Instagramissa, on nyt hyvä hetki ottaa tilit seurantaan! Ensimmäinen YouTube-livelähetys tullaan pitämään Kolumbiasta jo sunnuntaina 11.11 noin klo 18.00 suomen aikaa.

YouTube: Paulig
Instagram: @pauligFi

 

Kahviterveisin,

 

Maija

Pauligin Paula 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top