Blogi bloggaamisesta

Monet kohtaamani kahvin ystävät ovat kysyneet, miten blogitekstini syntyvät. Kirjoitan lähes viikoittain uuden tekstin ja aiheet ovat vaihdelleet laidasta laitaan, liittyen kuitenkin aina jollakin tapaa kahviin.

Pauligin lanseeratessa uutuuskahvin, tutustun tuotteeseen blogissani. Vuodenaikojen mukaan jaan kokeilemiani reseptejä ja niiden makupareiksi valitsemiamme kahvisuosituksia. Välillä saatan olla reissussa viikonkin kerrallaan ja silloin välitän kuulumiseni reissunpäältä kuvien muodossa. Blogissani käsittelen ajankohtaisia kahviasioita, juhlapyhiä tai kerron hyvän kahvin lähettilään kuulumisia.

Viime viikonloppuna järjestetyillä Suomen Kädentaidot -messuilla pääsin kertomaan bloggaamisesta Face to Face -blogikahvilassa. Kahvilassa haastateltiin päivittäin useita tunnettuja suomalaisia bloginkirjoittajia. Kerroin, miten bloggaaminen on osa Paulan työtä. Haastattelun aikana kahvittelemassa ollut yleisö kuuli muun muassa, mistä saan aiheet blogiteksteihini sekä miten kaksi Suomen tunnetuinta PR-hahmoa kohtasivat muutama viikko sitten Napapiirillä.

Myös minä pääsin haastattelijan rooliin messuilla. Haastattelin Juhla Mokka -kahvilassa kädentaitajia, jotka ovat tuttuja mainonnastamme jo 34 vuoden ajalta. Perjantaina jutustelin puuseppä Esa Niirasen ja lauantaina päämaistaja Marja Tourin kanssa. Sunnuntaina vuorossa oli pläkkyrimestari Pentti Tuominen. Jokaisena messupäivänä arvoin myös kahvikorin ja onnetar suosi Seija Saarista Tampereelta, Arto AholaaÄhtäristä sekä Terttu Nurmea Ikaalisista. Onnea voittajille! Kahvipalkinnot matkaavat postin mukana nautittaviksenne.

Iloisin kahviterveisin,

Noora

Tags 
Kädentaitaja
Suomen Kädentaidot -messut
Juhla Mokka -kädentaittaja
Paulan blogi
bloggaaminen