20. kahvilähettiläs on nyt valittu!!

Olen saanut toimia viimeiset neljä vuotta Pauligin 19. Paulana ja hiljalleen matka on tulossa päätökseen. Seuraajani, Pauligin 20. kahvilähettiläs, aloittaa tehtävässään perinteiseen tapaan Hyvän Kahvin –päivänä 6. kesäkuuta. Seuraajani on siis valittu ja hän on aloittanut tiukan perehdytysprosessin Vuosaaren paahtimolla!

Kuten osa tietääkin Pauligin Paulojen hakuprosessi on aina ollut pitkä ja monivaiheinen. Muistan vieläkin nuo piinaavat odotukset eri vaiheiden välissä – pääseekö hakuprosessissa eteenpäin vai jäädäänkö tähän. Tälläkin kertaa seuraajani valittiin monen vaiheen kautta.

Paahtimopäivää vietettiin 8. maaliskuuta ja sinne saapui kymmenen loistavaa ehdokasta, jotka olivat selviytyneet jo kahdesta edellisestä vaiheesta. Paahtimopäivässä hakijat pääsivät tutustumaan sekä Pauligiin että kahvin maailmaan ja heitä arvioitiin päivän aikana monella eri osa-alueella.

Paahtimopäivänä hakijat pääsivät mm. tutustumaan kahvin maistamiseen.

Ensimmäistä kertaa kahvilähettilään rekrytoinnissa halusimme näkyvästi rohkaista JOKAISTA oikean asenteen omaavaa henkilöä tehtävään sukupuolesta, iästä tai etnisestä taustasta huolimatta, sillä Paula on asenne. Voinkin kertoa, että kahvilähettilään tehtävään oli rohkaistunut hakemaan myös todella potentiaalisia miehiä, mikä lämmitti mieltäni.

Paahtimopäivän jälkeen koetti meille Pauligilaisille haastava osuus, kun kymmenestä erinomaisesta hakijasta piti valita kolme sopivinta henkilöä jatkoon. Heitä jokaista testattiin vielä koekuvauksin ja tiukoin haastatteluin.  Valitettavasti vain yksi voi kantaa Pauligin kahvilähettilään titteliä ja näin ollen jouduimme taas tiukan paikan eteen.

20. Kahvilähettiläs on nyt valittu!

Seuraajani on siis aloittanut jo työsuhteensa ja toukokuu on ollut erittäin intensiivisen perehdytyksen täyteinen.

Paljoa en voi seuraajastani vielä paljastaa, mutta siitä olen täysin varma, että tämä henkilö tulee lunastamaan paikkansa välittömästi ja hän tulee ihastuttamaan sekä inspiroimaan suomalaista kahvinjuojakansaa niin hänen omissa kuin Pauligin somekanavissa sekä tietenkin kaikissa kasvokkain tapahtuvissa kohtaamisissa.

Kesäkuun 6. päivä se selviää, kuka on seuraava Pauligin kahvilähettiläs!

Jännittävin terveisin,

Maija

Pauligin 19. Paula

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!

Back to top