PRESIDENTTI SPECIAL BLENDIN VAPPUBRUNSSI -KILPAILUN SÄÄNNÖT

8.5.2010

1. Järjestäjä
Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Presidentti Special Blendin vappubrunssi -kilpailu on avoin 16 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 9. - 24.4.2015

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä osallistumislomakkeen ja ehdottamalla mielestäsi mieluisinta vappubrunssi-paikkaa Suomessa.

5. Palkinnot ja ehdot
Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl vappubrunsseja neljälle (4) hengelle Suomessa sekä 5 pakettia Presidentti Special Blend -kahvia (suodatinjauhettuna). Palkintobrunssit järjestetään 1.5.2015 seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Tampere, Turku (yksi neljän hengen vappubrunssi / kaupunki). Järjestäjä valitsee kahvilat / ravintolat, joissa palkintobrunssit järjestetään. Palkintobrunssi sisältää kyseisen kahvilan / ravintolan yleisesti tarjoaman vappubrunssin ja se tarjoillaan kahvilan / ravintolan aikataulujen mukaisesti. Yhden neljän hengen vappubrunssin arvo on kahvilan tai ravintolan hinnoittelusta riippuen n. 120-200 euroa, tuotepalkinnon arvo on 5 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajat valitaan 27.4.2015 mennessä ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti lomakkeessa ilmoitettujen yhteystietojen mukaisesti. Palkintojen toimittamisesta sovitaan erikseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 29.4.2015 mennessä Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä kerää kilpailun yhteydessä asiakasrekisteriä, jonka markkinointiluvan antaneille kohdennetaan Pauligin markkinointiviestintää. Rekisteriseloste.

8. Lisätietoa kilpailusta
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com