Millainen Paula olet -arvonnan säännöt

8.5.2010

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Millainen Paula olet? -arvonta on avoin 18 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 1.9. – 15.9.2015

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä osallistumislomake.

5. Palkinnot ja ehdot
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl kahvipalkintjao, joka sisältää 52 kpl suodatinkahvipaketteja, pressopannun ja mittalusikan. Palkinnon arvo on noin 270 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Millainen Paula olet -testin tekeminen ei edellytä arvontaan osallistumista. Voittaja valitaan 18.9.2015 mennessä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti lomakkeessa ilmoitettujen yhteystietojen mukaisesti. Palkintojen toimittamisesta sovitaan erikseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 30.9.2015 mennessä Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä kerää kilpailun yhteydessä asiakasrekisteriä, jonka markkinointiluvan antaneille kohdennetaan Pauligin markkinointiviestintää. Rekisteriseloste.

8. Lisätietoa kilpailusta
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com