Presidentti Muki -kilpailun säännöt

30.10.2007

1. Järjestäjä
Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Presidentti muki -kilpailu on avoin 16 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 3. - 7.12.2014.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Osallistuminen tapahtuu arvaamalla kuinka monta suklaakonvehtia Facebook-kilpailujulkaisuun liitetyssä kuvassa sisältyy Presidentti-mukiin. Arvaukset tulee merkitä Facebookissa kilpailujulkaisun kommenttiosioon.

5. Palkinnot ja ehdot
Ensimmäisenä oikean konvehtimäärän arvannut tai ensimmäisenä lähimmäksi oikeata konvehtimäärää osunut voittaa Presidentti-tuotepaketin . Lisäksi muiden oikein vastanneiden tai lähimmäksi oikeata konvehtimäärää osuneiden kesken arvotaan 6 kpl Presidentti-tuotepaketteja. Jokainen tuotepaketti (arvotaan yhteensä 7 kpl) sisältää yhden keraamisen Presidentti-mukin (väri joko valkoinen, kulta tai musta) ja yhden Presidentti Gold Label -suodatinkahvipaketin. Yhden tuotepaketin arvo on n. 10 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittaja valitaan 12.12.2014 mennessä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Palkintojen toimittamisesta sovitaan erikseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com