Presidentti Lab -kisan säännöt

5.5.2009

Oy Gustav Paulig Ab (jäljempänä Paulig) järjestää  Presidentti LAB Äänestä paras jakso -kilpailun, joka on kaikille avoin. Osallistua voi ajalla 25.6.–3.7.2014 osoitteessa www.facebook.com/pauligcafe.

Osallistuminen tapahtuu kirjoittamalla Facebookissa Presidentti Lab -koostejulkaisun kommenttikenttään mielestään parhaan Presidentti LAB -jakson nimi.

Palkintoina arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 20 Presidentti-mukia.  Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa heinäkuun 2014 aikana. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Osallistuaksesi sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.