Presidentti 3D inspiroi bloggaajia!

18.9.2014

Presidentti 3D-suunnittelutyökalusta innostui liuta sisustusbloggareita. Kahvirasia on kodin käyttöesine ja persoonallisena se voi olla myös osa keittiön sisustusta. Kettukarkki –blogin Mairelle kahvirasia ei ole mikä tahansa hyllyntäyte:

”Kahvirasia on yksi keittiön tärkeimmistä esineistä. Sitä kopeloidaan heti aamusta ja se on meidän keittiössämme paraatipaikalla heti kahvinkeittimen yläpuolella hyllyssä — kaunis sen siis täytyy myös olla. Kahvirasialla on itse asiassa minulle muutakin merkitystä kuin pelkkä käyttöesine”.

Bloggaajat lähtivät innolla suunnittelemaan omia kahvirasioitaan, kukin tyylillään. Pelkistetyn tyylin ystävä Char pitäytyi pelkistetyssä tyylissä, siinä missä Meanwhile in Longfieldissa purnukka sai kylkeensä lempeät viikset.

Sinullakin on mahdollisuus voittaa upea 3D-tulostettu kahvirasia. Osallistu äänestämällä suosikkiasi bloggareiden suunnittelemista rasioista. Suosituimman kahvirasian suunnitellut bloggaaja saa yhden 3D-lunastuskoodin arvottavaksi omaan blogiin. Äänestysaikaa on 30.9. saakka.

Tutustu bloggaajien suunnitelmiin:

Adalmiinas Secret http://presidentti3d.paulig.fi/gallery/418

Kettukarkki http://presidentti3d.paulig.fi/gallery/716

Char and the city http://presidentti3d.paulig.fi/gallery/844

Meanwhile in Longfield http://presidentti3d.paulig.fi/gallery/105

Vaaleanpunaisessa talossa http://presidentti3d.paulig.fi/gallery/949

Valkoinen Harmaja http://presidentti3d.paulig.fi/gallery/952