Parhaat lahjat äidille Paulig Shopista!

21.4.2016

Äitienpäivä on ihana keväinen perhejuhla mutta nostaa vuodesta toiseen myös stressitasoa – mitä lahjaksi? Jos tuntuu, että kukkien ja korttien lisäksi tahdot muistaa maailman parasta äitiä tai mummoa myös jollain muulla, löytyy erityisesti kahvinystävän lahjapakettiin monta vaihtoehtoa Paulig Shopista. 

Anna äidille rentouttavia kahvihetkiä oman kotikahvilan muodossa! Tilaamalla Cupsolo-kapselilaitteen äitienpäiväksi, saat kaupan päälle kapselilajitelman lahjarasiassa. Rasiasta löytyy 20 kapselimakua, joista jokainen varmasti löytää suosikkimakunsa. Äitienpäiväksi kapselilaitteen tilanneiden kesken arvotaan lisäksi kodin kevätsiivous (arvo n. 200e).

Tilaa Cupsolo-kotikahvila!

 

Juhla Mokka -kahvin suosittu Onnea Äiti -teemapakkaus on helppo tapa onnitella. Kahvihetket jatkuvat äitienpäivän jälkeenkin ja Juhla Mokka -KeepCupin avulla kahvi pysyy helposti mukana menossa. Lahjasetistä löytyy paketti sekä Onnea Äiti - että Onnea Rakas -teemapakkauksia ja Juhla Mokka KeepCup -muki.

Lahjasetti löytyy täältä!

 

Tyylitietoisen äidin toivelahja on uusi Presidentti Special Blend –vuosikertakahvi nautittuna kultaisesta Presidentti-mukista.

Tilaa keväinen ja tyylikäs lahja täältä!

 

Rentouttavista aamukahvihetkistä ja nautiskelusta pitävä äiti ilahtuu Café Parisien -aamukahvisetistä, johon kuuluu Café Parisien -kahvin lisäksi pressopannu, sekä kaksi café au lait -kulhoa.

Täydellistä aamujen hemmottelua äidille!

 

Löytyisikö näistä sinun äidillesi tai mummollesi sopiva muistaminen äitienpäiväksi?