Juhla Mokka -kahvin Onnenpyörä -kilpailun säännöt

25.11.2007

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

 (Jäljempänä “Järjestäjä”)

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

 

3. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 5.12.2017 ja päättyy 5.12.2017. Arvonta suoritetaan klo 12.00 - 12.20 tai niin kauan kuin palkintoja riittää.

 

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Pauligin Onnenpyörä Facebook live -postaukseen lähetyksen aikana. Kommentoijien keskuudesta arvotaan osallistujat Onnenpyörän pyörittämiseen. Osallistuja voittaa sen palkinnon, johon Onnenpyörän viisari pysähtyy. Jos osallistujan pyöritys pysähtyy ruutuun, jonka palkinto on jo arvottu, jää hän ilman palkintoa.

Mikäli viimeiset 5 pyörittäjää eivät osu jäljelle jääneiden palkintojen ruutuihin, luovutetaan palkinto sille, joka heistä on osunut lähimmäksi palkintoruutua.

Onnenpyörää pyörittää osallistujien puolesta Pauligin Paula Maija Niemi.

 

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintoina arvotaan

·         1 x 100 kpl Juhla Mokka 500g sj -kahvipaketteja sisältävä Juhla Mokka -jättipaketti.

·         5 x Paulan kahvirasia ja Juhla Mokka Luomu 400h hj -kahvipaketti

·         4 x Finnkinon leffalippuja (jokainen palkinto sisältää 4 kpl leffalippuja)

·         5 x 20 e arvoisia Paulig Kulma -kahvitalon lahjakortteja

 

Palkintopaketin arvot:

·         1 x 100 kpl Juhla Mokka 500g sj -kahvipaketteja sisältävä jättipaketti, arvo noin 400 e.

·         5 x Paulan kahvirasia ja Juhla Mokka Luomu 400g hj –kahvipaketti, arvo per palkinto noin 13 e.

·         4 x Finnkinon leffalippuja (jokainen palkinto sisältää 4 kpl leffalippuja), arvo per palkinto 47 e.

·         5 x 20 e arvoisia Paulig Kulma -kahvitalon lahjakortteja, arvo per palkinto 20 e.

Osallistuaksesi sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Arvonta suoritetaan 5.12.2017 livelähetyksen aikana. Voittajille ilmoitetaan valinnasta lähetyksen aikana ja heihin otetaan kilpailun jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti sosiaalisen median välityksellä.

Palkinnot postitetaan osoitteisiin Suomessa joulukuun 2017 aikana.

Kaikki aktivointiin osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Aktivointi ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

7. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com