Jazzeilla kahville!

7.7.2014

Pori Jazz svengaa jälleen heinäkuun kolmantena viikonloppuna ja täyttää Kirjurinluodon huippuesiintyjillä ja rennolla kesäfiiliksellä! 12.–20.7.2014 lavalle nousevat mm. Jamie Cullum, James Blunt, George Clinton, Bob Dylan ja Hurts.

Hyvän musiikin ja mukavan seuran kanssa maistuu kahvi ja tänäkin vuonna Paulig on näkyvästi mukana jazzaamassa. Kuten musiikkia Pori Jazzeilla, myös kahveja löytyy jokaiseen makuun. Rennoimpaan kahvihampaan kolotukseen vastaavat Arenan alueella kiertävät kahvireput, jotka tuovat Juhla Mokka Tumma Paahto -kahvinautinnon luoksesi kirjaimellisesti.  Arenalta löytyy myös Pauligin kahvivaunu, mistä löytyy Juhla Mokka Tumma Paahto -kahvin lisäksi erikoiskahveja sekä viilentävää Paulig Frezza -maitokahvijuomaa.

Kokeilevaan makuun löydät Jazz-kadulta jokirannasta Paulig Coffee Barin, jonka valikoimassa on Presidentti Gold Label, Presidentti Black Label ja Presidentti Special Blend 2014 -kahvit, valikoima erikoiskahveja, sekä jännittäviä kahvidrinkkejä jazz-kansan iloksi. Muissa kahvipisteissä Juhla Mokka Tumma Paahto -kahvin lisäksi makuhermojasi hyväilee valikoima erikoiskahveja sekä Paulig Frezza -maitokahvijuomia. Paulig Coffee Barissa Happy Coffee Hours joka päivä klo 11-15, jolloin kaikki kahvidrinkit 6 €!

Millainen on sinun kahvihetkesi Pori Jazzeilla? Kuvaa musiikkipitoinen kahvihetkesi ja jaa se hashtagilla #jazzkahvi Instagramissa tai Twitterissä ja voit voittaa liput ensi kesän Pori Jazz –festivaaleille tai Paulig Cupsolo –kapselilaitteen! Arvomme kuvan jakaneiden kesken 10 lippupakettia (sisältää 2 lippua) ja 5 Cupsolo –laitetta.

Kahvihetkiä Jazzeilta pääset fiilistelemään 12.7. alkaen kuvafeedistä.

Katso kilpailun säännöt.

 

Maistuvaa ja svengaavaa Pori Jazz -festivaalia!