Jare Vuosaaressa -kilpailun säännöt

8.5.2013

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Presidentti muki -kilpailu on avoin 16 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 14.12.2014.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Osallistuminen tapahtuu arvaamalla mikä oli Jaren kahvisuosikki junnuna Facebook-kilpailujulkaisuun liitetyssä videossa. Arvaukset tulee merkitä Facebookissa kilpailujulkaisun kommenttiosioon.

5. Palkinnot ja ehdot

Oikein vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl Cheekin Olympiastadion -keikkatallenteita. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittaja valitaan 14.12.2014 mennessä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Palkintojen toimittamisesta sovitaan erikseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com