Brazil Ystävänpäivä -kisan säännöt

8.5.2010

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin 16 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 12.2.-15.2.2015.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Osallistuminen tapahtuu merkitsemällä Facebook-ystävä Facebookissa kilpailujulkaisun kommenttiosioon.

5. Palkinnot ja ehdot

Kaikkein osallistuneiden kesken arvotaan 40 kpl Brazil-näytepaketteja, joissa on 2 kpl Brazil-kahvi näytepakkauksia (2 x 31g). Yhden tuotepaketin arvo on n. 2 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajat valitaan 16.2.2015 ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Palkintojen toimittamisesta sovitaan erikseen. Mikäli voittajia ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com