Löytyykö nämä kauden kiinnostavimmat kahvitrendit lähikahvilastasi?

Cold Brew, latte art, cupping...jos kauden ajankohtaisin kahvisanasto kuulostaa vielä heprealta, tule tapaamaan meitä Gastroon! Suomen tärkein ravintola-alan ammattilaistapahtuma, Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 16.-18.3.2016. Pauligin pisteellä kuulet kiinnostavimmista kahvikonsepteista. Konseptit on tehty asiakkaitamme varten, eli jos omassa lähikahvilassasi ei ole vielä reagoitu ajankohtaisiin kahvitrendeihin, vinkkaa että Pauligilta saattaisi löytyä apua niiden toteuttamiseen :)

Tärkeä osa meidän kahvikouluttajien työtä liittyy uusien kahvikonseptien suunnitteluun. Instituutissa esimerkiksi kehitellään uusia reseptejä, mietitään mikä kahvilaympäristössä toimii ja mikä ei, testaillaan kuppeja ja kippoja ja tuotteita sekä kuvataan ohjevideoita ja materiaalia konseptiesitteitä varten. Gastro-messuilla onkin nyt ihan mahtava tilaisuus tulla kurkkimaan mitä kaikkea olemme tässä kevään aikana Paulig Professionalin porukan kanssa kehitelleet.
 
Tule tapaamaan meitä Pauligin osastolle 6B51!
 
Osastolla tapahtuu:
 
  • 10.15-10.30 Opi valmistamaan Cold Brew Coffee ja -kahvidrinkkejä
  • 11.15-11.30 Cold Brew Ice Tea ja -drinkit 
  • 12.15-12.30 Espresso cupping 
  • 13.15-13.30 Barista on duty, miten syntyy Latte art? 
  • 14.15-14.30 Opi valmistamaan Cold Brew Coffee ja –kahvidrinkkejä 
  • 15.15-15.30 Cold Brew Ice Tea ja –drinkit 
  • 16.15-16.30 Espresso cupping, maista 6 espressoa! 
  • 17.15-17.30 Barista on duty, miten syntyy Latte art?
 
Pauligin osaston löydät kun kuljet pääsisäänkäynnin portaat alas oikealle ja portaissa katsot vasempaan.
 
Terkuin,
 
- Emmi & Ulla
Kirjoittajat ovat Paulig Barista Instituutin koulutusasiantuntijoita.
 
 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top