Cold Brew Nitro @Flow Festival

3.8.2017

Jori Barista Instituutista fiilistelee Paulig Coffee Barin tarjontaa Flow Festivaaleilla. Tiedätkö jo, mitä tarkoittaa Cold Brew Nitro ja miksi se on tämän kesän suosikkijuoma?

Flow Festival on täällä taas ja Pauligin festarikaravaani parkkeeraa seuraavan kerran Helsingin Suvilahteen! Paulig Coffee Barissa on tarjolla perinteisten kuumien kahvien lisäksi todella virkistäviä kylmiä kahvijuomia kuten kylmäuutettua kahvia (eli Cold Brewtä!) maidolla ja mustana sekä Cold Brewstä valmistettuja kahvidrinkkejä ja –mocktaileja. 

Tämän kaiken kruunaa Cold Brew Nitro, joka valutetaan sinulle suoraan oluen tyyliin hanasta. Kyllä, luit aivan oikein. Kylmäuutettua kahvia suoraan hanasta ja perässäkin vielä sana ”nitro”.

Mikä ihmeen Cold Brew Nitro?

Älä huoli, reaktioni oli aivan sama, kun kuulin Cold Brew NItrosta ensimmäistä kertaa. Cold Brew Nitro on kylmäuutettua kahvia (lue Cold Brewstä lisää täältä: https://www.paulig.fi/kahvijutut/mika-ihmeen-cold-brew), jonka lisäksi hanan tankkiin lisätään typpeä. Typpi pyöristää kahvijuoman maun hieman Guinness-oluen tyyppiseksi ihanaksi, makean pehmeäksi virkistykseksi lämpimään kesäpäivään. Typpi myös muodostaa Cold Brew Nitron pintaan pienen vaahtokerroksen. Tämä herkku nautitaan sellaisenaan, mustana ja ilman jäitä.

Ymmärrettävästi veden herahdettua kielellesi, suuntaa askeleesi Flowssa kohti Paulig Coffee Baria josta tätä herkkua on saatavilla! Enpä voi kuvitella paljoa parempaa virkistystä, kun festarien aiheuttama väsymys iskee päälle ja suosikkibändi soittaa vasta hetken päästä. Näillä eväillä jaksat pitkälle kesäyöhön! Paulig Coffee Bar tulee sijaitsemaan päälavan vieressä lavasta katsoen oikealla. Päivän vinkki; Paulig Coffee Barin katolta saattaa olla jopa Flown parhaat paikat seurata päälavan keikkoja. ;) 

Kesäterveisin

Jori Korhonen

Paulig Barista –instituutin kouluttaja

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top