KUUMA kahvilavinkki

9.9.2014

Helsingin Punavuoresta löytyy suloinen pieni kahvila nimeltään Kuuma. Kuuma on Helsingin kahvilamaailmassa vielä aika tuore tulokas. Samoissa tiloissa Pursimiehenkadulla oli aiemmin Gruppo Coffee mutta helmikuun alusta paikassa on ollut Kuuma.                 

Kuumassa ykkösroolia vetää nimenomaan kahvi. Tarjolla on mm. espressoa, cappuccinoa, macchiatoa sekä päivän suodatinkahvia. Tällä kertaa testiin pääsi päivän suodatinkahvi, pieni sellainen, sekä Caffè Latte. Molemmat kahvit olivat onnistuneita eikä se pieni kupillinen suodatinkahvia ollut kovinkaan pieni. Lisäplussaa hintatasosta, joka on vähintäänkin kohtuullinen.

Kahvin lisäksi Kuumasta saa trendikkäitä raakakakkuja ja itse tehtyjä mehuja. Lisäksi tarjolla oli muutamia toasteja suolaisen nälkäisille. Tällä kertaa maistoin kahvin kanssa appelsiini-mustikka kakkua. Oli hyvää, suosittelen! Kuuma on kooltaan kovin pieni mutta tunnelma oli niin kotoisa, että kahvilaa suosittelee mielelllään muillekin. Asiakaspalvelu oli samaan aikaan rentoa ja ammattitaitoista! Käymisen arvoinen paikka!

Kahvila Kuuma (Pursimiehenkatu 12)

Ma-pe: 09.00-18.30
La: 10.00–16.00