Cup Tasting SM Gastrossa!

"Cup Tastingin eli kahvinmaistelun SM-kisat vuosimallia 2014 järjestetään perjantaina 21.3.2014 Gastro Helsinki -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailu alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 13.00 Street Food -alueella.
 
Tänä vuonna kahvinmaistelukilpailussa kisaa 18 kilpailijaa. Kilpailijat ovat kahviammattilaisia kuten paahtajia, baristoja, paahtimoiden tai kahviloiden omistajia sekä erilaisia kahviharrastajia. Heitä kaikkia yhdistää kiinnostus kahviin ja sen maistamiseen.
 
Cup Tasting-kilpailussa kilpailijat maistavat kahdeksan erillistä kolmen kahvin ryhmää ja yrittävät erottaa jokaisesta ryhmästä kahvin, joka ei kuulu joukkoon. Eli yhdessä ryhmässä on kaksi samaa kahvia ja yksi sama kahvi. Kilpailijan tulee löytää tämä yksi ryhmään kuulumaton kahvi. Samalla kun kahveja maistellaan, mitataan aikaa. Kilpailun voittaa kilpailija joka saa eniten kahveja oikein nopeiten. Tässä kilpailussa ei siis anneta pisteitä eikä tuomareita tarvita, vaan kilpailun järjestäjät näyttävät kilpailulavalla heti suoritusten jälkeen, valitsivatko kilpailijat kahvit oikein. Suomen mestari edustaa maatamme Cup Tastingin MM-kilpailuissa toukokuussa Australian Melbournessa."
 
Lisätietoa kilpailusta SCAE Suomen sivuilta. Sieltä löydät myös ohjeet siitä kuinka pääset seuraamaan kisoja paikan päälle.
 
 
 
Aikataulu perjantaina 21.3.2014:
 
10:15 Kattaus 1:
Samuli Ronkanen, Kalle Freese, Lauri Pipinen, Daniel Alejandro Tobar Escobar, Michael Akins, Jonna Korhonen
 
10:45 Kattaus 2:
Benjamin Louis Christian, Tapani Huovinen, Samuli Parkkinen, Arda Yilririm, Tuomas Paavola, Niki Leskinen
 
11:15 Kattaus 3, kuusi kilpailijaa:
Erno Ristola, Kalle Tuure, Tomi Nieminen, Filip Johansson, Noora Kahila, Pekka Heinonen
 
11:40 Alkuerien tulokset julkistetaan. Kuusi kilpailijaa jatkaa finaaliin
 
12:30 Finaalikattaus kuudelle kilpailijalle
 
12:45 Voittajan julkistaminen ja palkitsemisseremonia
 
12:50 Tilaisuus päättyy
 
 
Paulig on mukana Gastrossa! Tule maistelemaan kahveja osastollemme 6b111!

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top