Frezza POP -pelin säännöt

1.4.2021

FREZZA POP -PELIN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, Satamakaari 20, 00980 Helsinki (myöhemmin ’Järjestäjä’)

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Oy Gustav Paulig Ab:n työntekijät, eivätkä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät tai näiden perheenjäsenet. Osallistumalla peliin pelaajat hyväksyvät nämä säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 5.4. – 31.8.2021. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä.

4. Osallistuminen arvontaan

Osallistumalla arvontaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti (lisätietoja kohdassa ”Henkilötietojen käyttö”).

Arvontaan osallistuminen tapahtuu pelaamalla Frezza POP -peliä Pauligin verkkosivuilla ja jättämällä pelin jälkeen yhteystiedot arvontaa varten. Frezza Pop -pelissä on mukana kolme sosiaalisen median vaikuttajaa, joilla kullakin on oma joukkue. Pelaajat aloittavat pelin valitsemalla joukkueensa. Peliä pelataan valitun vaikuttajan joukkueessa. Pelin tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Syöttämällä Frezza-pullonkorkkikoodeja pelaaja voi aktivoida erikoistehosteita, joilla saa etua pisteiden keräämiseen pelissä. Peliä voi pelata ilman koodeja eikä koodeja tarvitse syöttää, jotta voi kerätä pisteitä joukkueelle. Pelaajat kerryttävät pisteitä sekä omalle joukkueelle että itselleen. Pelaajan pisteitä seurataan sähköpostiosoitteen avulla.

5. Henkilötietojen käyttö

Arvontaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja henkilötietojen sekä sähköpostiosoitteen antamista järjestäjälle. Osallistumalla arvontaan, osallistuja antaa järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi.

Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille ilman osallistujan lupaa. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain arvontaan liittyviin tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun osallistumisaika on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille. Arvontaan osallistumisen yhteydessä on myös mahdollista tilata Pauligin uutiskirje. Tilaamalla uutiskirjeen osallistuja hyväksyy Pauligin tietosuojaselosteen.

6. Palkinnot ja ehdot

Pääpalkinto Frezza pop -pelissä on Frezza-brändätty sähköpotkulauta. Palkinnon arvo on noin 1000€. Pääpalkinnon voittaja arvotaan 5.9.2021 mennessä. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostiviestillä. Pääpalkinto arvotaan eniten pisteitä keränneen joukkueen pelaajien kesken. Palkinnon voittajan on vastattava Järjestäjälle 14 päivän kuluessa sähköpostin lähettämisestä vastaanottaakseen palkinnon. Jos palkinnon voittaja ei ole ottanut yhteyttä kilpailun Järjestäjään tai vastannut Järjestäjälle kyseisen ajan kuluessa, arvonnan Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Pääpalkinnon lisäksi kaikkien pelaajien kesken arvotaan tuotepalkintopaketteja. Tuotepalkintojen voittajat arvotaan joka toinen kilpailuviikko 500 parhaan pelaajan joukosta per tiimi ja heille ilmoitetaan voitosta sekä palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tuotepalkinnon voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä yhteydenotosta, on Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Tuotepalkintopaketti sisältää:

a) Netflix lahjakortin (arvo 25€)

b) Spotify Premium lahjakortin (arvo 30€)

c) Leffaliput kahdelle (arvo 29€)

d) Kassillisen Frezza Crazy Banana uutuutta (arvo noin 25€)

Lisäksi arvotaan 3kpl skeittilautoja (arvo 400€ / kpl). Skeittilautoja arvotaan 1 per tiimi elokuuhun mennessä.

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan, arvonnasta voitetun palkinnon lunastamisesta tai sen käytöstä. Arvonnan Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa muuhun tuotteeseen tai rahaksi. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä̈ vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

Osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen Järjestäjän valitsemissa kanavissa 31.12.2021 asti ilman voittajalta pyydettävää erillistä suostumusta. Voittajalle ei makseta korvausta nimen julkaisemisesta.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän peliin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen sekä kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettua palkintoa takaisin. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista arvonnan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan osoitteessa GETFREZZA.COM. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös osallistumisaikana.

7. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkintojen arpajaisveron.

8. Julkisuus ja markkinointi

Tilatessasi uutiskirjeen hyväksyt samalla Pauligin markkinointiviestit. Pelkästään arvontaa varten kerättävät tiedot poistetaan kilpailun loputtua 90 päivää sen jälkeen, kun arvonta on suoritettu ja voittajat tavoitettu.

Sinulla on oikeus vaatia rekisterinpitäjältä pääsyä henkilötietoihisi sekä henkilötietojesi muuttamista, poistamista ja käsittelyn rajoittamista sekä oikeus pyytää tietojesi siirtämistä.

9. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00–12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com 

 

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta. 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top