Pauligin Paula on asenne -rekrytointikampanja ehdolla vuoden parhaaksi työpaikkailmoitukseksi

15.10.2019

Pauligin alkuvuonna toteuttama Paula on asenne -rekrytointikampanja on listattu Paras työpaikkailmoitus 2019 -finalistien joukkoon. Kolmen finalistin joukosta valitaan yleisöäänestyksellä voittaja, joka julkistetaan Duunitorin Rekrygaalassa 24.10.19 Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla.

Pauligin kahvilähettiläs on yksi kahvimaailman mielenkiintoisimmista työtehtävistä, sillä ammatti on elänyt mukana suomalaisen kahvikulttuurin muutoksissa jo lähes 70 vuotta. Tammikuussa 2019 Paulig haki Paula on asenne -työpaikkailmoituksellaan järjestyksessään 20. kahvilähettilästä ja uudisti samalla pitkää perinnettä luopumalla Pauligin Paula -nimen käytöstä.

”Asenne, valovoimainen persoonallisuus, monipuoliset sisällöntuotantotaidot ja kiinnostus kahvia kohtaan ratkaisivat, sillä etsimme tehtävään henkilöä viemään suomalaista kahvikulttuuria eteenpäin”, Paula on asenne -rekrytointikampanjasta Pauligilla vastannut Brand Manager Lilli Hakanpää kertoo.

Sosiaalinen media keskiössä

Työpaikkailmoitus ja sen ympärille rakennettu rekrytointikampanja peilasivat vahvasti kahvilähettilään työnkuvaa.

”Haimme tehtävään monipuolista ja sujuvasanaista sisällöntuottajaa, joka on sinut sosiaalisen median kanssa. Tämän vuoksi otimme sosiaalisen median keskiöön myös työpaikkailmoituksessa ja hakuprosessissa. Järjestimme Instagramissa hakijoille Q&A-livelähetyksiä, joissa heillä oli mahdollisuus kysyä lisätietoja työpaikasta ja rekrytointiprosessista. Myös Pauligin 19. kahvilähettiläs vastaili somessa läpi hakuprosessin kiinnostuneiden kysymyksiin. Halusimme tarjota Pauligin seuraajille ja mahdollisille hakijoille tilaisuuden seurata rekrytointiprosessia lähes alusta loppuun asti ja saimmekin paljon kiitosta hakuprosessin läpinäkyvyydestä”, Hakanpää kertoo.

Pauligin omien kanavien ohella työpaikkailmoitusta jaettiin eri vaikuttajien kanavilla.

”Teimme yhteistyötä 14 vaikuttajan kanssa, jotka kertoivat omilla kanavillaan avoimesta työtehtävästä. Vaikuttajayhteistyö on tänä päivänä tärkeä osa Pauligin kahvilähettilään työtä, minkä vuoksi se oli myös luontainen osa rekrytointikampanjaa.”

Hakanpää iloitsee Paula on asenne -rekrytointikampanjan listautumisesta Paras työpaikkailmoitus 2019 -finalistien joukkoon.

”Tämä oli mahtava uutinen, ja olen iloinen ja ylpeä tästä tunnustuksesta. Jään innolla odottamaan äänestyksen tuloksia.”

Kahvilähettilään työtehtävään saatiin lähes 170 hakemusta, ja rekrytointikampanja tavoitti 700 000 henkilöä. Pauligin 20. kahvilähettilääksi valittiin Iinaroosa Kanth, joka aloitti tehtävässä Hyvän kahvin päivänä 6.6.2019.

Voit äänestää vuoden 2019 parasta työpaikkailmoitusta Duunitorin nettisivuilla sunnuntaihin 20.10.2019 asti.

Lataa korkearesoluutiokuvat

Back to top