Pauligin Juhla Mokka -kahvi juhlistaa työpaikkojen tekijöitä

28.11.2019

Suomen suosituin kahvi Juhla Mokka täyttää tänä syksynä pyöreät 90 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi rakastettu tekijöiden kahvi juhlistaa työpaikan tekijöitä myös Pauligin toimistoasiakkaiden luona. Avainasemassa ovat olleet Paulig Professionalin laitehoitajat, jotka ovat jalkauttaneet kampanjan onnistuneesti asiakkaiden luokse.

Paulig Professionalin laitehoitajat ovat toimittaneet loka-marraskuun aikana Pauligin toimistoasiakkaiden kahvipisteisiin arvontalaatikoita ja lipukkeita, joilla asiakkaat ovat voineet äänestää työkaveria todellisella tekijäasenteella. Eniten ääniä saaneet on palkittu diplomeilla ja Juhla Mokka -rasioilla. Yhteensä tekijöitä on juhlittu syksyn aikana noin sadalla kahvipisteellä.

”Kampanja on ollut osa asiakassuhteen hoitoa, mutta myös hieno tapa kiittää ja sitouttaa uskollisia Juhla Mokka -kahvin juojia. Paulig Professionalin laitehoitajat ovat tehneet upeaa työtä jalkauttamalla kampanjan asiakkaiden luokse”, Pauligin Out of home -liiketoiminnan Marketing Activation Manager Taina Aittasalo kiittelee.

Tärkeintä on olla läsnä

Työpaikan tekijät -kampanjaa on ollut jalkauttamassa myös Paulig Professionalin laitehoitaja Johanna Virta. Hän hoitaa päivittäin noin 20 kahvilaitetta huolehtien, että kahvia riittää ja laite pysyy siistinä.

”Yhteensä hoidettavani on viitisenkymmentä kahvilaitetta noin kymmenessä eri kohteessa. Työkohteet sijaitsevat pääosin Helsingin keskustassa, jossa on onneksi näppärä liikkua pienellä biokaasulla kulkevalla työautolla”, Virta kertoo.

Kahvilaitteiden hoidon ohella Virta toimii työssään myös viestinviejänä asiakkaiden ja pauligilaisten välillä.

”Saan paljon kyselyjä eri laitteiden kahvi- ja teevalikoimasta ja välitän uusia kahvitoiveita eteenpäin. Asiakkaat saattavat kysyä myös esimerkiksi kahvin paahtoastetta, pyytää vinkkaamaan 2-paahtoasteen kahveja tai kysäistä omaa lempikahviani. Olen maistellut ja tutustunut kahveihin, jotta pystyisin kertomaan niistä mahdollisimman kattavasti. Ja sitä mitä en tiedä, otan selvää”, Virta kertoo hymyillen.

Hän painottaa asiakassuhteiden ylläpitämisen merkitystä.

”Tärkeintä on olla aina läsnä kohtaamisessa. Pyrin antamaan työssäni Pauligille ikään kuin kasvot ja koen päivittäiset keskustelut asiakkaiden kanssa tärkeiksi. Mitä tutummaksi asiakkaat tulevat, sitä helpommin he tulevat myös juttelemaan ja kertomaan eri toiveistaan”, Virta kertoo.

Kampanja on ilahduttanut monia

Virta on ollut iloinen Työpaikan tekijät -kampanjan saamasta vastaanotosta.

”Kun kyselimme asiakkailta alustavia ajatuksia kampanjasta, se herätti heti kiinnostusta ja ilahdutti monia. Valmis kampanjapaketti äänestyslaatikoineen ja -lipukkeineen oli helppo viedä asiakkaille ja toi mukavaa vaihtelua myös omiin työrutiineihini. Mielestäni on hienoa, että kampanja on pystytty yhdistämään laitehoitajien työhön, ja lähden mielelläni vastaavaan mukaan myös jatkossa”, Virta kertoo.

Kampanja on otettu hyvin vastaan myös Pauligin toimistoasiakkaiden keskuudessa.

”Meillä kahviautomaatti sijaitsee Sanomala Oy:n painossa Vantaalla, Sanomapainon ja Early Bird -hallinnon tiloissa, jossa vietämme päivittäin myös yhteisen kahvihetken. Äänestimme joukostamme Työpaikan tekijäksi assistenttimme Sirpa Pääskysen, joka on aina avuksemme asiassa kuin asiassa. Palkinnon jakoi Early Birdin järjestelmäasiantuntija Jenni Kovanen. Myös hän on luonteeltaan pirteä tiimihengen luoja”, Sanomapainon myyntipäällikkö Johanna Lähteenmäki kertoo.

Kampanja jatkuu Pauligin asiakkaiden pisteissä heidän aikataulujensa puitteissa tämän vuoden loppuun asti.

Lataa korkearesoluutiokuvat

Back to top