Paulig Kulma virittäytyy joulutunnelmaan

19.11.2019

Helsingin keskustassa sijaitsevassa Paulig Kulma -kahvitalossa aloitetaan sunnuntaina 24.11. perinteinen joulunodotus, kun Kulma saa edustalleen suositun lumilyhdyn. Suuri lumilyhty loistaa tänä vuonna Paulig Tazza -kaakaon sinisissä sävyissä. Kulman asiakkaat pääsevät myös nauttimaan kuumasta Tazza-kaakaosta Paulig Kulman uudella talviterassilla Aleksin joulukadun avajaisten yhteydessä.

Paulig Kulman suosittu lumilyhty pystytetään Kulman terassille tänä vuonna kolmatta kertaa.

”Noin viisi metriä korkea valaistu lumilyhty on odotettu talvikauden nähtävyys ja sen tavoitteena on tuoda valoa pimeän vuodenajan keskelle. Tänä vuonna lumilyhty saa Tazza-kaakaon sinisen juhlavalaistuksen. Paulig Kulman edustalle avataan myös uusi talviterassi, jossa on mahdollisuus nauttia Tazza-kaakaosta sunnuntaina 24.11. ja Lucian päivänä 13.12.”, Paulig Kulman café expert Ella Takalainen kertoo.

Kulman lumilyhty on mukana alkuvuoden Lux Helsinki -valohaasteessa.

”Osallistumme valohaasteeseen myös Paulig Kulman katossa sijaitsevalla, taivasta muistuttavalla Big Sky -valaisimella, joka mahdollistaa luonnonvalossa kylpemisen myös keskellä pimeää vuodenaikaa. Se seuraa valollaan päivänkiertoa ja tukee näin sekä asiakkaiden että työntekijöiden vireystilaa ja sisäisen kellon rytmiä. Valaisimen on kehittänyt suomalainen startup-yritys Light Cognitive”, Takalainen kertoo.

Livemusiikkia ja joulukahvia

Paulig Kulma saa marraskuun lopussa valikoimaansa herkullisen joulukahvin.

”Vaaleapaahtoinen joulukahvi on hankittu costaricalaiselta Cordillera del Fuego -kahvitilalta ja paahdetaan meillä täällä Paulig Kulmassa kotimaisella biokaasulla. Voit maistaa joulukahvissa jouluista omenaa ja makeaa kanelia. Saamme kahvin myyntiin Kulman hyllyille ma 25.11. ja joulukahvia voi ostaa koko joulukuun ajan”, Takalainen kertoo.

Lisäksi Kulmassa päästään nauttimaan itsenäisyyspäivän aattona 5.12. livemusiikista, kun energinen laulaja-lauluntekijä Leo esiintyy Paulig Kulmassa. Konsertti on ikärajaton ja maksuton, ja siihen arvotaan lippuja Paulig Kulman sosiaalisessa mediassa.

”Konsertti-iltana on luvassa upeaa musiikkia ja maukkaita kahvidrinkkejä. Leon keikka on hieno jatkumo suosituille Kulma Live -keikoille”, Takalainen iloitsee.

Paulig Kulma on itsenäisyyspäivänä 6.12. auki klo 10–19, uudenvuodenaattona 31.12. klo 7.30–20 ja uudenvuodenpäivänä 1.1. klo 10–19. Kulma hiljentyy joulun viettoon 24.–26.12. pitäen tuolloin ovensa suljettuina.

Lisätietoja: https://www.paulig.fi/kulma

Lataa korkearesoluutiokuvat

Back to top