Prizes

3 Caramel Popcorn Jopo-bikes

Cruise around with your own Caramel Popcorn coloured bike! Pink Jopo-bike, value approximately 400 euros.

15 Frezza product packages (12 bottles each)

Find your own favourite! Product package includes all Frezza flavors: Caramel Popcorn, Vanilla, Mint, Latte, Forte and Mocca. Value approximately 20 euros.

50 movie tickets sets (2 tickets each)

Movies are one of the best ways to relax and enjoy! Set includes 2 movie tickets, value approximately 15-20 euros.

In addition, a travel voucher of EUR 400 will be drawn from among all participants, who have left their contact details.

Paulig Frezza Korkkipromootio -arvonnan säännöt

1. Järjestäjät
Oy Gustav Paulig Ab
(Jäljempänä “Järjestäjä”) 

2. Osallistumiskelpoisuus
Kampanja on avoin kaikille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kampanjaan osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kampanja-aika
Kampanja alkaa 1.6.2019 ja päättyy 31.8.2019. Matkalahjakortti arvotaan kaikkien osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken viimeistään 6.9.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnot luovutetaan henkilökohtaisesti viimeistään syyskuun 2019 aikana. Frezza-tuotteita on myynnissä Suomessa, Liettuassa ja Virossa.

4. Kuinka osallistua arvontaan
Osallistuminen tapahtuu Pauligin kampanjasivustolla syöttämällä Frezza-pullon korkin alta löytyvä koodi. Kilpailuun voi osallistua kampanjapulloilla joiden korkin päällä lukee Getfrezza. Koodi oikeuttaa yhteen (1.) onnenpyörän pyöräytykseen. Kaikilla onnenpyörää pyöräyttäneillä on oikeus osallistua myös matkalahjakortin arvontaan jättämällä yhteystietonsa.

5. Palkinnot ja ehdot
Frezza-tuotteita myydään Suomessa, Virossa ja Liettuassa ja voitot jakaantuvat satunnaisesti näiden maiden välille. Onnenpyörän palkintoina on yhteensä 20 kappaletta Frezza-tuotepaketteja (arvo noin 20 euroa), 50 kpl elokuvalippupaketteja (sis. 2 elokuvalippua, arvo noin 15-20 euroa) ja 3 kpl vaaleanpunaista Caramel Popcorn Jopo-polkupyörää (arvo noin 400 euroa). Lisäksi kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 400 euron arvoinen matkalahjakortti. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin palkintojen toimittamiseen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkinnot luovutetaan henkilökohtaisesti voittajille.

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Kilpailuun ei hyväksytä näitä sääntöjä rikkovia osallistumisia.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

7. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

8. Lisätietoa arvonnasta
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com. Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta.

Congratulations, you won!

You have won:

Please fill in your contact details and we send your prize to you

Name
Street address
Zip code and city
Phone number
I’m at least 18 years old

Contact details of your supervisor

Name
Street address
Zip code and city
Phone number

By sending this form you agree our privacy policy.


Thank you!

We will send your prize within 4 weeks.

The more Frezza you drink the better changes you have to win.

Oh no, no luck this time!

But no worries! Fill in your contact details and you can win a travel gift card worth 400 euros. We will not use your data to anything else than eventually sending your gift card in case you are the winner.

Name
Street address
Zip code and city
Phone number
I’m at least 18 years old

Contact details of your supervisor

Name
Street address
Zip code and city
Phone number

By sending this form you agree our privacy policy.
Close

Thank you!

The more Frezza you drink the better changes you have to win.