Paulig tuo markkinoille uudet innovatiiviset sipsit

16.1.2023

Suolaiset snacks-tuotteet ovat Pauligin Santa Maria -brändin uusin aluevaltaus, ja tärkeä askel Pauligin tavoitellessa kasvua snacks-kategoriassa. Kansainvälinen perheomisteinen yritys tuo markkinoille viisi kuumuutta ja painetta hyödyntävällä menetelmällä valmistettua Santa Maria -sipsituotetta. Uudet tuotteet tuovat jännitystä ja inspiraatiota snacks-tuotekategoriaan sekä tarjoavat kuluttajille vaihtoehtoja perinteisille uppopaistetuille perunalastuille.  

Snacks-tuotteilla on Euroopassa 38 miljardin euron markkinat(1), ja kasvun odotetaan jatkuvan, mikä tarjoaa merkittävän mahdollisuuden Pauligille.

Meillä on osaamista snacks-tuotteiden valmistuksesta, innovointikykyä sekä Santa Marian vahva brändipääoma, joten astumme markkinoille luottavaisina. Olemme myös sitoutuneet pitkällä tähtäimellä kiihdyttämään snacks-kategorian kannattavaa kasvua yhdessä kumppaneidemme kanssa”, kertoo Pauligin toimitusjohtaja Rolf Ladau.  

Paulig osti vuonna 2022 espanjalaisen snacks- ja Tex Mex - tuotteiden valmistajan Livenin, mikä mahdollistaa uusien Santa Maria -snackstuotteiden tuomisen markkinoille. Uppopaistamisen sijaan tuotteet valmistetaan kuumentamalla ja kohdistamalla raaka-aineisiin painetta, mikä saa ne poksahtamaan kevyiksi ja rapeiksi sipseiksi, joissa on 60% vähemmän rasvaa kuin perunasipseissä keskimäärin. Ja kuten aina, Santa Maria -tuotteissa maku on keskiössä.   

Santa Maria brändiin luotetaan, ja se tunnetaan makujen asiantuntijana, jolla on vahva markkinajohtajan asema Pohjois-Euroopassa. Nyt lähdemme suolaisten snacks-tuotteiden kategoriaan todellisena haastajana. Tiedämme, että uudenlaisten snacks-vaihtoehtojen, kuten kuumuutta ja painetta hyödyntävällä menetelmällä valmistettujen sipsiemme, suosio on kasvussa. Me haluamme tavoittaa jokaisen uutuuksia kaipaavan kuluttajan. Tämä vaatii paitsi erinomaisen tuotteen, myös merkittäviä ja pitkäaikaisia panostuksia erottuvaan markkinointiin ja viestintään”, kertoo Pauligin markkinointijohtaja Paula Backman

Uudet Santa Maria  -sipsit tulevat markkinoille Ruotsissa tammikuussa 2023. Valikoimaan kuuluu kolme erilaista perunasipsiä, joiden makuvaihtoehdot ovat juusto, makea chili ja jalapeno-juusto. Lisäksi valikoimaan kuuluu kaksi erilaista linssisipsiä, joiden makuvaihtoehdot ovat kermaviili ja sipuli sekä grillattu paprika.   

Pauligista 
Paulig on perheomisteinen elintarvikeyritys, joka rakentaa uutta ja vastuullista ruokakulttuuria – sekä ihmisille että maapallolle. Pauligilta saa kaikkea maistuvaa: kahvia ja kylmiä juomia, Tex Mex- ja snacks -tuotteita, mausteita sekä kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Yrityksen brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco ja Zanuy. Vuonna 2021 Pauligin liikevaihto oli 966 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa on 2 300 työntekijää 13 eri maassa. He kaikki panostavat lupaukseen ”For a life full of flavour”. www.pauliggroup.com     

 
Lisätietoja:  
Janna Viisterä   
Communications Manager, Corporate Communications   
+358 40 8620 055    
janna.viistera@paulig.com 

Lähteet

1:  Euromonitor Packed Foods data 2021

Lataa korkearesoluutiokuvat

Back to top