Kahvipapumme tulevat lähes aina pieniltä perheyrityksiltä, joiden uhkana ovat monet asiat, kuten ilmastonmuutos ja riittävän toimeentulon puute. Me Pauligilla lähdemme siitä, että kahvinviljelijän on pystyttävä elättämään itsensä ja perheensä. Kehitysprojektimme tähtäävät aina ensisijassa viljelijän toimeentulon turvaamiseen ja parantamiseen. Panostamme strategiseen ja pitkäjänteiseen kumppanuuteen toimittajien kanssa, jotka valitaan tarkoin kriteerein. Kaikkea hankintaa koskevat yhtenäiset ostokäytännöt ja ohjeistukset.

Ostamme kahvia myös tarkoin valituista ja tukemistamme kehitys- ja yhteistyöhankkeista alkuperämaissa. Kumppanuushankkeiden vastuullisuusarviointeja tehdään itse sekä kolmansien osapuolien toimesta. Kumppanuushankkeet räätälöidään aluekohtaisesti vastaamaan paikallisia tarpeita. Hankkeisiin kuuluvat kahvinviljelijät, Paulig ja Pauligin paikallinen kumppani, esimerkiksi vientiyritys, Reilu kauppa, International Coffee Partners tai Coffee & Climate.

Lue raakakahvin hankinnasta vastaavan Andráksen kirjoitus siitä, miten kahvin vastuullisuutta varmennetaan kumppanuushankkeiden avulla.

Jaa sivu:
Back to top