Uteliaan maailma on täynnä
uusia makuja

Maista alkuperöistä presidenttiä tai sukella syvemmälle Tumma Paahdon samettisen pehmeisiin makuihin. Nauti herkästi paahdetun Gold Labelin omaleimaisesta mausta tai erittäin tumman Black Labelin villistä luonteesta.

Presidentti Kahvi

on meidän klassikkosekoituksemme, joka tekee vaikutuksen vivahteikkuudellaan. Siinä Guatemalan, Kenian ja Etiopian parhaat käsin poimitut kahvilaadut säilyttävät omaleimaisuutensa vaalean paahdon ansiosta. Kahvin marjaisa maku ja raikas hapokkuus tekevät haluamastasi hetkestä entistä hienomman. Siitä kertoo jo nimikin.

Presidentti tumma paahto

kerää alati uusia ystäviä suklaisen täyteläisellä maullaan. Tässä kahvissamme Keniassa kasvaneista, käsin poimituista pavuista on saatu tummalla paahdolla harmoninen ja lempeä kahvinautinto. Kahvin pitkään viipyvä jälkimaku on aina oman hetken arvoinen.

Presidentti Gold Label

on vaaleapaahtoinen makuelämys. Tämä on Papua-Uuden-Guinean ja Ethiopian käsin poimituilla, huolella valituilla pavuilla viimeistelty kahvisekoitus. Monelle sen raikkaan hedelmäinen ja vivahteikas maku on kuin kultaa, kun puhutaan omasta kahvihetkestä.

Presidentti Black Label

on korkealuokkainen yhdistelmä hienoja kahvilaatuja. Tässä kesyttämättömässä kahvielämyksessä korostuvat Kenian, Etiopian ja Papua-Uuden-Guinean käsin poimittujen huippulaatujen voimakkaat luonteet, joiden makua kruunaa erittäin tumma paahto. Tämä kahvi tekee hetkestä poikkeuksellisen jo pelkällä maullaan.

Origin Blend

Presidentti Origin Blend Colombia

Raikkaan hapokas ja täyteläinen kahvisekoituksemme, jonka pavut tulevat Etelä-Amerikasta. Korkealla jopa 2 000 metrissä hitaasti kypsyneet Kolumbian pavut antavat tälle harmoniselle kahville sen tunnusomaisen pahkinäisen makuvivahteensa.

Presidentti Origin Blend Tanzania

Tasapainoisen hapokas ja ryhdikäs kahvisekoituksemme parhaista afrikkalaisista ja väli-amerikkalaisista pavuista. Sille marjaista makua antavat Afrikan perinteisen kahvimaan Tansanian ravinteikkaassa maaperässä jopa 2 000 metrissä kasvaneet pavut. Väliamerikkalaiset kahvipavut tukevat tämän keskipaahtoisen kahvisekoituksen vivahteikasta makua.

Presidentti Origin Blend Papua New Guinea

Kahvissamme korostuvat tuliperäisen Papua-Uuden-Guinean makean hedelmäiset ja rikkaan vivahteikkaat kahvipavut. Tasapainoista makua täydentävät pavut Etelä-Amerikasta, tehden tästä tummapaahtoisesta kahvisekoituksesta yllätyksellisen ja kiinnostavan makunautinnon.

Special Blend

Special Blend 2016

Presidentti Special Blend 2016 on tämän vuoden vuosikertakahvi, jonka makua hallitsevat Miramonten perhetilan hedelmäisen raikkaat Catuai-pavut. Ne kasvavat Costa Rican tuliperäisessä maassa – runsaan sateen ja vuoristoisen ilmaston ympäröiminä. Tämä ainutlaatuinen erikoissekoitus erottuu maullaan ja kruunaa haluamasi hetken.

Special Blend 2015

Hedelmäinen ja vivahteikas. Vaalea paahto, paahtoaste 2. Lempeän trooppinen ilmasto ja tuliperäisen maaperän mineraalit tuovat makuun punaisten marjojen ja kypsien aprikoosien aromikkuutta. 100% arabica-pavuista paahdetun erikoissekoituksen makupariksi sointuu esimerkiksi kuohkea kermakakku pistaasipähkinöillä ja persimon-hedelmällä.

Special Blend 2014

Makean marjaisa ja hapokas. Vaalea paahto. Kukkamaista eleganssia makuun tuo Etiopian Sidamo-pavut. 100 % arabica-pavuista paahdetun erikoissekoituksen makupariksi sointuu esimerkiksi vaaleapohjainen kääretorttu runsaalla kermavaahdolla ja pensasmustikoilla.

Special Blend 2013

Rikas ja jäljittelemätön aromi. Klassinen vaalea paahto. Maun viimeistelevät runsasarominen Kenya ja eksoottinen Etiopian Mocca. Hienoimmista arabica-kahvilaaduista tehdyn kahvin makupariksi sopii täyteläinen kermakakku.

Special Blend 2012

Tummaksi paahdettu samettisen pehmeä ja suklainen nautinto, jonka kruunaavat korkealla kasvaneet Kenya-pavut. Pitkään viipyvä aromi sointuu kauniisti juustokakun täyteläisiin makuihin.