Presidentti Gold Label &

Makea pavlova

Trooppinen mango sointuu Presidentti Gold Label -kahvin rikkaaseen makumaailmaan korostaen kahvin siirappimaista makeutta. Pavlova on helppo tehdä ja sopii mainiosti kevääseen ja kesään!

Marenkipohja (voit käyttää myös valmista marenkilevyä):

4 valkuaista

2dl sokeria

1tl vaniljasokeria

1tl etikkaa

Hyppysellinen suolaa

1tl maizena tai perunajauhoja

 

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita sokerit ja maizena keskenään ja lisää seos pienissä erissä kovaan valkuaisvaahtoon. Sekoita joukkoon vielä suola ja etikka. 

Laita leivinpaperi uunipellille ja laita vaahto leivinpaperille. Voit muotoilla esim. levyksi tai pyöreäksi. Paista marenkia 125 asteessa n. 1,5h

 

Päälle:

2dl vispikermaa

1prk maitorahkaa

n. 1dl mangososetta

0,5dl sokeria

1tl vaniljasokeria

 

Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi ja lisää siihen rahka. Lisää mangosose pienissä määrissä oman makusi mukaan.

Koristele pavlova esim. tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Tässä on vain mielikuvitus rajana!