Presidentti Origin Blend -kahvit ja Fazer Pikkuleivokset maistuvat makupareina!

12.10.2017

Kaunis paketti tummapaahtoista kahvia ja sille täydellisesti mietitty pieni pala makeaa on täydellinen tuliainen.

Leivoshyllyn uutuudet, Fazer Pikkuleivokset, maistuvat Presidentti Origin Blend -kahvien makupareina. Tummat kahvimaut kolmelta mantereelta saivat seurakseen kuin niille tehdyt leivokset! Uutuuskahvi Presidentti Origin Blend Indonesian villin vivahteikas maku saa mielenkiintoisen makuparin Whoopie Pies -leivoksista, joissa suklaisen kuoren välissä on suolaista kinuskitäytettä. Sama makupari sopii myös Presidentti Origin Blend Tanzania -kahville, jonka paahteinen hedelmäisyys nimenomaisesti korostaa kinuskin makua. 

Pähkinäiset Salty Caramel Fudge Cakesit ovat omiaan korostamaan Presidentti Origin Blend Colombia -kahvin pähkinäistä vivahdetta.

Makupareista rohkein ja varmasti mielipiteitä jakavin on Presidentti Origin Blend Papua New Guinea -kahvin ja lakritsisten Fudge Cakesien jännittävä yhdistelmä. Presidentti Origin Blend Papua New Guinea onkin sarjan kahveista tummin ja makuprofiililtaan yllättävä, joten se sopii voimakkaanmakuisen lakritsileivoksen keralle.

 

Tutustu Presidentti Origin Blend -sarjaan ja muista makuparit ensi kerran, kun pitäisi löytää nopeasti tuliaisia ystäville!