Presidentti Origin Blend -kahvit ja Fazer Pikkuleivokset maistuvat makupareina!

12.10.2017

Syksyn paras tuliainen on kaunis paketti tummapaahtoista kahvia ja sille täydellisesti mietitty pieni pala makeaa.

Syksyn uutuudet leivoshyllyllä, Fazer Pikkuleivokset, maistuvat Presidentti Origin Blend -kahvien makupareina. Tummat kahvimaut kolmelta mantereelta saivat seurakseen kuin niille tehdyt leivokset! Uutuuskahvi Presidentti Origin Blend Indonesian villin vivahteikas maku saa mielenkiintoisen makuparin Whoopie Pies -leivoksista, joissa suklaisen kuoren välissä on suolaista kinuskitäytettä. Sama makupari sopii myös Presidentti Origin Blend Tanzania -kahville, jonka paahteinen hedelmäisyys nimenomaisesti korostaa kinuskin makua. 

Pähkinäiset Salty Caramel Fudge Cakesit ovat omiaan korostamaan Presidentti Origin Blend Colombia -kahvin pähkinäistä vivahdetta.

Makupareista rohkein ja varmasti mielipiteitä jakavin on Presidentti Origin Blend Papua New Guinea -kahvin ja lakritsisten Fudge Cakesien jännittävä yhdistelmä. Presidentti Origin Blend Papua New Guinea onkin sarjan kahveista tummin ja makuprofiililtaan yllättävä, joten se sopii voimakkaanmakuisen lakritsileivoksen keralle.

 

Tutustu Presidentti Origin Blend -sarjaan ja muista makuparit ensi kerran, kun pitäisi löytää nopeasti tuliaisia ystäville!