Uusi Paulig Coffee Moments -mobiilisovellus on täällä!

19.4.2017

Uusi Paulig Coffee Moments -mobiilisovellus on täällä!

Barista, kahvissani on leijona! Uusi aktiivinen Paulig Coffee Moments -mobiilisovellus herättää kahvipakkauksetkin eloon

Paulig Coffee Moments on päivittyvä elämyksellinen mobiilisovellus, joka kertoo kahvitarinoita, tarjoaa etuja kahvin ystäville ja mukaansa tempaavan tauon kahvipapupelin ja videoiden muodossa. Se tekee myös hyvää: lataamalla sovelluksen voi olla mukana istuttamassa uusia kahvipuita tai päästä tutustumaan kahvin alkuperämaahan.

Tänään julkaistu Paulig Coffee Moments -mobiilisovellus hyödyntää lisättyä todellisuutta eli Augmented Reality eli AR-teknologiaa jolla Pauligin kahvipaketit heräävät eloon puhelimen kameralla pakkauksia skannatessa – voit jopa kuvata itsesi animaatioiden kanssa ja jakaa kuvan vaikkapa kavereillesi. Sovelluksen ladanneet saavat myös sijaintinsa perusteella kohdennettuja kahvitarjouksia esimerkiksi kahviloihin tai kioskeihin.

Lataamalla sovelluksen voi tehdä hyvää ja tukea kahvinviljelijöitä sekä kahvin valoisampaa tulevaisuutta. Paulig lahjoittaa 20 000 ensimmäisestä latauksesta aina latausta kohden yhden kahvipuun alkuperämaissa toimiville tuottajilleen. Uudet kahvipuut tullaan istuttamaan Huilan alueelle Kolumbiaan vuoden 2017 aikana.

Sovelluksen Mobile Barista Challenge -peliosiota voi pelata virtuaalisilla kahvipavuilla, joita löytyy Pauligin kahvipakkauksista sekä kahviloista ja kioskien läheltä pelin karttaosiota käyttäessä. Pelaajat näkevät huipputuloksien lisäksi myös kavereidensa parhaat tulokset. Pelissä on mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja joka päivä ja pelin arvonnassa on pääpalkintona matka kahvin alkuperämaahan.

”Paulig Coffee Moments sopii kaikille kahvin ystäville ja on täysin uusi, utelias aluevaltaus meille. Se tarjoaa piristävän tauon ja luo samalla merkityksellisiä kahvihetkiä. Sovellus hyödyntää viimeisintä teknologiaa sitä kautta voi myös tutustua vastuulliseen kahviketjuumme aina pavusta kuppiin”, kertoo Pauligin strateginen markkinointipäällikkö Teemu Tommila.

Paulig Coffee Moments on suomenkielinen mobiilisovellus, joka on ladattavissa Applen laitteille Appstoresta ja Android-laitteille Play-kaupasta. Sovellusta kehitetään jatkuvasti ja se muuttuu jokaisella päivityksellä ja sesonkien mukaan. Päivitetty sovellus on ikkuna kahvikulttuuriin ja sen trendeihin ympäri maailman. 

Kilpailujen voittajat: https://www.paulig.fi/kahvijutut/paulig-coffee-moments-kilpailu

Paulig Coffee Moments -sovelluksen käyttöehdot ja kilpailusäännöt: https://www.paulig.fi/kahvijutut/paulig-coffee-moments-kayttoehdot

Back to top