Pikku Juhla Mokka Samettinen &

Suklaafondant

Suussa sulavan suklainen fondant on täydellinen makupari Pikku Juhla Mokka Samettinen -kahvin kanssa. Kokeile herkullista reseptiä ja ihastu!

Resepti:

Suklaafondant

4:lle

Ainekset:

  • 150g tummaa suklaata
  • 100g voita
  • 2 kananmunaa
  • 2 kananmunan keltuaista
  • 1/2 dl sokeria
  • 2 rkl vehnäjauhoja

Ohje:

  1. Sulata voi ja lisää raastettu suklaa, sekoita tasaiseksi
  2. Vispaa kananmunat, keltuaiset ja sokeri vaahdoksi
  3. Lisää jauhot
  4. Lisää suklaaseos
  5. Voitele sopivat vuoat (esim. creme brulee -vuoat) ja ”jauhota” mieluiten sokerilla
  6. Paista uunin keskitasossa 175 asteessa n.8-12 minuuttia hieman vuoan koosta ja uunista riippuen (kun taikina alkaa kohota keskeltä ovat fondantit valmiit)
  7. Ota uunista ja anna jäähtyä muutaman minuutin vuoissa ja kumoa sitten tarjoiluastialle
  8. Tarjoa kermavaahdon tai jäätelön kanssa. Ripottele pinnalle tomusokeria.
Back to top