Paulig Café Parisien &

Brownies ja kahvikermavaahto

Tummapaahtoisen Café Parisien -kahvin ja suussa sulavien browniesien yhdistelmä vie nauttimaan Pariisin tunnelmasta!

Resepti:

Taikina:

250 g voita
115 g 70%:n suklaata
3 dl sokeria
ripaus suolaa
3 tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
0,5 dl Parisienne kahvia
4 dl vehnäjauhoja

Kahvikermavaahto:

vispikermaa vaahdotettuna
kylmää Parisienne kahvia maun mukaan

Sulata voi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa, välillä sekoittaen. Yhdistä voi, suklaa, sokeri, suola, vaniljasokeri ja kahvi. Sekoita kevyesti nuolijalla. Lisää joukkoon kananmunat ja sekoita kevyesti. Lisää jauhot ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

Kaada taikina non-stick pintaiseen noin 23 x 23 cm vuokaan. Paista kiertoilmuunissa 175 asteessa 25 minuuttia. Ole tarkkana paistoajan kanssa! Jos paistoaika on liian pitkä, brownies kuivuu eikä ole sisältä ihanan kostea, kuten pitää.

Sekoita kahvi vaahdotettuun vispikermaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Tarjoile brownies lämpöisenä kahvikermavaahdon ja Parisienne-kahvista valmistetun Café au lait:n kera.

Back to top