Pauligin Inkun äitienpäivä -arvonnan säännöt

18.1.2021

Pauligin Inkun äitienpäivä -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, Satamakaari 20, 00980 Helsinki (myöhemmin ’Järjestäjä’)

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin kaikille yli 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Arvonta-aika

Arvonta-aika on 3.-4.5.2021. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

4. Kuinka osallistua arvontaan

Osallistuminen tapahtuu Pauligin Instagram -kanavassa julkaistavaan storiesiin vastaamalla.

5. Palkinnot ja ehdot

Palkintoina Pauligin instagramissa arvotaan yhteensä 5 kappaletta Juhla Mokka äitienpäivä kahvipakkausta, 5 kappaletta perinteisiä Juhla Mokka kahvipakkauksia ja 5 kappaletta Uhana Design limited edition -korviksia. Yhden palkinnon arvo on 28 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken tiistaina 4.5.2021. Mikäli voittajia ei tavoiteta vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Arvontapalkinnot lähetetään viikon 18 (2021) aikana.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin tai Instagramin kaikista arvontaaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kampanjan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa arvonnasta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 - 12.30

puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

 

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta.

. 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top