Gasgrid Finland

Vastuullisuus korostui valinnassa

Gasqrid referenssi pysty
“Paulig on vastuullinen toimija, joten sen valinta kumppaniksi oli lopulta itsestään selvää.” - Engela Gyldén, Gasgrid Finland

Gasgrid Finlandin toimistolla ollaan vaativia kahvinjuojia. Laadukkaan kahvin ohella kumppanin valinnassa painotettiin vastuullisuutta. Johdon assistentti ja viestintäkoordinaattori Engela Gyldén kertoo nauraen, että uusi kahviautomaatti tuntui olevan hetken aikaa jopa toimiston paras uutinen.
Gasgrid Finland on suomalainen valtionyhtiö, joka vastaa kaasun siirrosta Suomessa ja ylläpitää ja kehittää kaasun siirtoverkkoa. Yksi yhtiön tärkeimmistä tavoitteista on edistää tulevaisuuden hiilineutraalia yhteiskuntaa. Vastuullisuus ja turvallisuus ovat toiminnassa hyvin keskeisessä roolissa. Kahvikumppania valittaessa samat arvot painoivat vaakakupissa. Muutamien vaihtoehtojen joukosta valinta kohdistui lopulta helposti Pauligiin.
– Olemme valtionyhtiö, joten myös kumppanin pitää olla suomalainen. Haluamme muutenkin tukea kotimaisia yrityksiä, kertoo Gyldén. 
Tarkat toiveet auttoivat valinnassa
Varsinaisen kahvilaitteen valinnassa oli hyötyä Gyldénin aikaisemmasta työkokemuksesta. Entiselle baristalle erilaiset kahvilaitteet, niiden käyttö ja huoltotoimenpiteet olivat tuttuja juttuja. Niinpä hän osasi kertoa tarkasti mitä uudelta laitteelta haluttiin. Toiveiden perusteella Pauligin myyntiedustaja suositteli kahta mallia, joista valinta kohdistui lopulta Magellan 2 -laitteeseen. Sen ylläpito ja puhdistaminen on helppoa, ja esimerkiksi tuoremaito on korvattu maitojauheella. Magellan 2 -laite on käytössä Gasgridin toimipisteissä Espoossa ja Kouvolassa, joissa työskentelee yhteensä 40 henkeä. Henkilökunnan kahvimieltymyksillä olikin iso rooli kahvilaitetta valittaessa.
– Kartoitin melko tarkasti toimiston kahvinjuontityylejä. Kuinka moni pitää enemmän suodatinkahvista kuin espressopohjaisista juomista, käytetäänkö kahvissa maitoa, entä minkälainen paahtoasteen tulisi olla. Meillä on kovia kahvinjuojia, Gyldén sanoo.
Laadukas kahvi on hyvää palvelua
Vuoden 2020 alussa perustetun yrityksen oma kahvikulttuuri hakee vielä etätyön vuoksi uomiaan. Gasgridin toimiston väki noudattaa tarkasti etätyösuositusta, joten aivan kaikki eivät ole vielä ehtineet uutta kahvilaitetta testaamaan. Uusi perheenjäsen on kuitenkin otettu ilolla vastaan ja kaikki palaute on ollut positiivista. Erityisesti suodatinkahviksi valittu keskipaahtoinen Paulig Café Reykjavik on saanut kehuja sekä maidonkäyttäjiltä että kahvinsa mieluummin mustana nauttivilta.
– Joku jopa iloitsi, että nyt löytyi kotiinkin sopiva kahvi, joka maistuu sekä itselle että puolisolle.
Gasgrid Finlandin toimistolla käy myös aika ajoin kansainvälisiä vieraita. Heille laadukas espressojuomien valikoima on mieleinen.
– Kun vieras saa tavallisen suodatinkahvin sijaan hyvää, vastajauhettua kahvia tai halutessaan vaikka espresson, on se hyvää asiakaspalvelua. Ja vieraanvaraisuutta.

Gasgrid Finland referenssi
 
Back to top