uteliaan maailma on täynnä uusia makuja.

Maista alkuperäistä Presidenttiä tai sukella syvemmälle Tumma Paahdon samettisen pehmeisiin makuihin. Nauti herkästi paahdetun Gold Labelin omaleimaisesta mausta tai erittäin tumman Black Labelin villistä luonteesta.

PRESIDENTTI VAALEA PAAHTO

on meidän klassikkosekoituksemme, joka tekee vaikutuksen vivahteikkuudellaan. Siinä Guatemalan, Kenian ja Etiopian parhaat käsin poimitut kahvilaadut säilyttävät omaleimaisuutensa vaalean paahdon ansiosta. Kahvin marjaisa maku ja raikas hapokkuus tekevät haluamastasi hetkestä entistä hienomman. Siitä kertoo jo nimikin.

PRESIDENTTI TUMMA PAAHTO

kerää alati uusia ystäviä suklaisen täyteläisellä maullaan. Tässä kahvissamme Keniassa kasvaneista, käsin poimituista pavuista on saatu tummalla paahdolla harmoninen ja lempeä kahvinautinto. Kahvin pitkään viipyvä jälkimaku on aina oman hetken arvoinen.

PRESIDENTTI GOLD LABEL

on vaaleapaahtoinen makuelämys. Tämä on Papua-Uuden-Guinean ja Ethiopian käsin poimituilla, huolella valituilla pavuilla viimeistelty kahvisekoitus. Monelle sen raikkaan hedelmäinen ja vivahteikas maku on kuin kultaa, kun puhutaan omasta kahvihetkestä.

PRESIDENTTI BLACK LABEL

on korkealuokkainen yhdistelmä hienoja kahvilaatuja. Tässä kesyttämättömässä kahvielämyksessä korostuvat Kenian, Etiopian ja Papua-Uuden-Guinean käsin poimittujen huippulaatujen voimakkaat luonteet, joiden makua kruunaa erittäin tumma paahto. Tämä kahvi tekee hetkestä poikkeuksellisen jo pelkällä maullaan.