Palaa lempikaupunkiisi yhdellä kupillisella!

Kilpailu on päättynyt. Kiitämme kaikkia osallistuneita, voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

 (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 22.5.2017 ja päättyy 18.6.2017

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Kilpailu on käynnissä nettisivuilla www.paulig.fi/kaupunkikahvit/karttakisa. Siellä julkaistaan kerran viikossa kuva, jonka sijainti tulisi merkitä karttapohjalle siirtämällä sen päällä olevaa nuolta. Näin pääsee antamaan yhteystietonsa ja osallistumaan arvontaan, jossa kilpailun keston ajan sadan lähimmäksi kuvauspaikat arvanneiden kesken arvotaan meno-paluu lennot Helsingistä Havannaan. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

 

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintona on meno-paluu lennot yhdelle hengelle Helsingistä Havannaan. Palkinto luovutetaan matkalahjakorttina ja sen arvo on 1000€. Matkalahjakortti on henkilökohtainen ja voimassa vuoden kirjoittamispäivästä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittaja valitaan arvonnalla kilpailun päättymisen jälkeen 30.6. ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

9. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com


Sulje
Back to top