Uusi Paulig Coffee Moments -mobiilisovellus herättää kahvipaketit eloon

19.4.2017

Paulig Coffee Moments on elämyksellinen mobiilisovellus, joka kertoo kahvitarinoita, tarjoaa etuja kahvin ystäville ja mukaansa tempaavan tauon kahvipapupelin ja videoiden muodossa. Se tekee myös hyvää: lataamalla sovelluksen voi olla mukana istuttamassa uusia kahvipuita tai päästä tutustumaan kahvin alkuperämaahan.

Tänään julkaistu Paulig Coffee Moments -mobiilisovellus hyödyntää lisättyä todellisuutta eli Augmented Reality eli AR-teknologiaa ja tekee kahvihetkistä merkityksellisempiä tarjoamalla kiinnostavaa kahvitietoa ja kokemuksia pelin, videoiden ja kilpailujen muodossa. Sovelluksen ladanneet saavat myös sijaintinsa perusteella kohdennettuja kahvitarjouksia esimerkiksi kahviloihin tai kioskeihin.

Useassa kahvinviljelyn alkuperämaissa on pulaa uusista ja kestävistä kahvipensaan taimista. Lataamalla sovelluksen voi tehdä hyvää ja tukea kahvinviljelijöitä sekä kahvin valoisampaa tulevaisuutta. Paulig lahjoittaa 20 000 ensimmäisestä latauksesta aina latausta kohden yhden kahvipuun alkuperämaissa toimiville tuottajilleen. Uudet kahvipuut tullaan istuttamaan Huilan alueelle Kolumbiaan vuoden 2017 aikana.

Sovellus herättää kahvipaketit eloon, jos sovellusta käyttäessä skannaa puhelimen kameralla Pauligin kahvipaketteja. Esimerkiksi Paulig Presidentti Origin Blend -kahvipakkauksien eläimet on animoitu ja niiden kanssa voi ottaa puhelimen etukameralla kuvan, jonka voi jakaa vaikka sosiaalisessa mediassa. Sovelluksen Mobile Barista Challenge -peliosiota voi pelata virtuaalisilla kahvipavuilla, joita löytyy Pauligin kahvipakkauksista sekä kahviloista ja kioskien läheltä pelin karttaosiota käyttäessä. Pelaajat näkevät sovelluksesta huipputuloksien kokonaistilanteen ja halutessaan myös kavereidensa parhaat tulokset. Pelissä on paljon tasoja ja mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja joka päivä. Kaikki pelaajat pääsevät myös osallistumaan arvontaan, jonka pääpalkinto on matka kahvin alkuperämaahan.

”Paulig Coffee Moments sopii kaikille kahvin ystäville ja on täysin uusi, utelias aluevaltaus meille. Se tarjoaa piristävän tauon ja luo samalla merkityksellisiä kahvihetkiä. Sovellus hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja herättää kahvipaketitkin eloon. Sitä kautta voi myös tutustua vastuulliseen kahviketjuumme aina pavusta kuppiin”, kertoo Pauligin strateginen markkinointipäällikkö Teemu Tommila.

Paulig Coffee Moments on suomenkielinen mobiilisovellus, joka on ladattavissa Applen laitteille Appstoresta ja Android-laitteille Play-kaupasta. Sovellusta kehitetään jatkuvasti ja se muuttuu jokaisella päivityksellä ja sesonkien mukaan. Päivitetty sovellus on ikkuna kahvikulttuuriin ja sen trendeihin ympäri maailman. Lisätietoja Paulig Coffee Moments -sovelluksesta ja kahvipuiden lahjoituksesta alkuperämaihin löytyy Pauligin verkkosivuilta: www.paulig.fi

Lataa korkearesoluutiokuvat