Uusi Paulig Café Reykjavík vie makumatkalle tulen ja jään maahan

11.2.2020

Pauligin suosittu kaupunkikahvisarja jatkaa kasvuaan, kun tuoteperhe täydentyy alkukeväästä täyteläisellä Paulig Café Reykjavík -kahvilla, jonka mausta voit löytää vivahduksen toffeeta. Paahtoasteeltaan keskitumma uutuuskahvi on saanut inspiraationsa Islannin eksoottisesta luonnosta, ja se soveltuu erinomaisesti myös retkikahviksi. Uutuuden tunnistaa kahvihyllystä sen vaaleansinisestä pakkauksesta. Pauligin kaupunkikahvisarjaan kuuluvat myös Café Barcelona, Café Havana, Café New York, Café Parisien ja Café Sydney.

Pauligin kaupunkikahvisarjan uusin tulokas on täyteläinen kahvisekoitus, jonka hedelmäisen makeasta mausta voi löytää vivahduksen toffeeta. Uutuuskahvi on valmistettu korkealaatuisista Väli-Amerikan arabica-kahvipavuista, ja se soveltuu erinomaisesti mustana juotavaksi.

”Kuten meillä suomalaisilla, myös islantilaisilla on pitkä kahvikulttuuri, ja kahvi on olennainen osa sosiaalista elämää. Islantilaiset juovat maailmassa kolmanneksi eniten kahvia henkilöä kohden ja kahvi on aina heillä menossa mukana – niin ystävien kanssa, kotona, kahvilassa kuin ulkoilun lomassa nautittuna. Myös Café Reykjavík sopii hyvin arjen eri tilanteisiin ja on Aeropressillä valmistettuna loistava valinta myös retkille”, Pauligin markkinointipäällikkö Kati Kyllönen kertoo.

Uutuuskahvin makuparina maistuu perinteinen islantilainen kahviherkku hjónabandssæla eli raparperipiirakka.

”Raparperi on tärkeä osa islantilaista ruokakulttuuria, sillä se on yksi harvoista kasveista, joka kukoistaa Islannin karussa ilmastossa. Sen kirpakka ja raikas maku luo erinomaisen makuparin täyteläisen Café Reykjavíkin kanssa. Myös perinteinen suomalainen mustikkapiirakka toimii loistavasti Café Reykjavíkin makuparina”, Kyllönen kertoo.

Paulig Café Reykjavík on saatavilla helmi-maaliskuusta alkaen 475 gramman suodatinjauhatuspakkauksissa sekä 450 gramman papupusseissa.

Uusi tulokas täydentää keskipaahteisella ja pehmeällä maullaan suositun kaupunkikahvisarjan makumaailmaa.

”Arabica-pavuista valmistettu, keskitumma Café Reykjavík sopii erityisesti pehmeän ja täyteläisen kahvin ystäville. Tuoteperheen tummempia kahvisekoituksia Café Barcelonaa, Café Havanaa ja Café Parisiennea ryhdittää puolestaan ripaus robustaa, minkä myötä ne ovat nappivalinta runsaista ja tummista kahvista nauttiville. Kaupunkikahvisarjan vaaleammat kahvit Café New York ja Café Sydney ovat maultaan hedelmäisen hapokkaita, mikä on suomalaisille tutuin makumaailma”, Kyllönen kertoo.

Kaupunkikahvien vakuumikahvipakkaukset on valmistettu yli 50-prosenttisesti kasvipohjaisista ja uusiutuvista raaka-aineista, mikä pienentää pakkauksen hiilijalanjälkeä noin kolmanneksen. Kaikki Pauligin kahvipakkaukset lajitellaan muovinkeräykseen tai sen puuttuessa sekajätteeseen, jolloin ne hyödynnetään energiana.

Makuprofiili

Paahtoaste 3
Täyteläisyys 4
Hapokkuus 3
Aromikkuus 4

Lisätiedot ja kuvat:

Pirjo Hästbacka, viestintäpäällikkö, Paulig, p. 050 356 8359
Heidi Liljeblad, viestintäasiantuntija, Paulig, p. 050 919 2747
media@paulig.com

Lataa korkearesoluutiokuvat

Back to top