Pauligin Mun kahvi -palvelu innostaa suunnittelemaan oman kahvipaketin

30.5.2018

Pauligin uudessa palvelussa voi suunnitella ja tilata personoidun kahvipaketin ikimuistoisia hetkiä varten. Mun kahvi -palvelu kutsuu heittäytymään oman elämänsä graafikoksi ja testaamaan helppokäyttöistä suunnittelutyökalua.

Paulig on mukana ihmisten juhlassa ja arjessa luomassa ikimuistoisia elämyksiä ja merkityksellisiä kahvihetkiä. Paulig Shop -verkkokaupan uudessa Mun kahvi -palvelussa voi suunnitella alusta asti oman kahvipaketin kuvineen ja teksteineen. Työkalusta tekee ainutlaatuisen sen helppo käyttöliittymä, valmiit design-pohjat, jotka nopeuttavat suunnittelua, sekä lisätyn todellisuuden ominaisuus (AR), joka toimii yhdessä Paulig Coffee Moments -sovelluksen kanssa.

”Häitä, polttareita, synttäreitä, turnausvoittoja ja virstanpylväitä voi juhlia ainutlaatuisella ja persoonallisella tavalla luomalla tapahtumaan oman kahvipaketin. Personoitua kahvipakettia voi käyttää esimerkiksi tilaisuuden kutsuna tai kiitoslahjana. Yritykset ja muut yhteisöt voivat antaa oman ilmeen mukaisen kahvin lahjaksi kumppaneilleen. Personoitujen kahvipakettien mahdollisuudet ovat rajattomat”, kertoo Marketing Specialist Maria Väisänen Pauligilta.

Helppokäyttöinen palvelu, maistuvat suodatinkahvit

Mun kahvi -työkalun avulla jokainen voi helposti suunnitella omanlaisensa kahvipaketin. Kahvit paahdetaan ja pakataan käsin Pauligin Porvoossa sijaitsevalla paahtimolla. Kahvivaihtoehtoja on kaksi. Käyttäjä voi valita vastuullisesti tuotetun vaalea- ja tummapaahtoisen kahvin väliltä. 

Vaaleapaahtoinen kahvi on harmoninen kahvisekoitus parhaista Latinalaisen Amerikan kahveista, jotka tulevat muuan muassa Guatemalasta, Kolumbiasta ja Costa Ricasta. Lempeät brasilialaiset kahvipavut tasapainottavat kahvisekoitusta ja tuovat siihen herkullisia toffeen vivahteita (paahtoaste 2,5). 

Tummapaahtoisessa versiossa kahvisekoituksen makeus tulee brasilialaisista kahvipavuista. Vivahteita makuun tuo kolumbialaiset kahvilajikkeet ja runsaita aromeja antavat kenialaiset kahvipavut. Makukokemuksen kruunaa Väli-Amerikan helmi: guatemalalaiset kahvipavut. Kahvin jälkimaussa maistuvat unelmaisen ihanat tumman kaakaon vivahteet (paahtoaste 4). 

”Kuluttajat haluavat entistä enemmän yksilöllisiä tuotteita. Halusimme tuoda personoidut kahvit ja helpon suunnittelun kaikille mahdolliseksi verkossa”, Väisänen toteaa.  

www.munkahvi.fi

Kuvat:  Painokelpoiset kuvat on ladattavissa Paulig Groupin uutishuoneesta, osoitteesta https://news.cision.com/fi/paulig-group

Lataa korkearesoluutiokuvat