Kahvilakulttuurit Pauligin uusien maitokahvijuomien inspiraationa

29.8.2019

Pauligin suosittujen kaupunkikahvien tuoteperhe laajenee syksyn aikana maitokahvijuomiin, kun kahviset New York Cold Brew Latte-, Parisien Café au Lait- ja Sydney Flat White -uutuudet saapuvat kauppoihin. Tuotteet ovat Reilu kauppa -vastuullisuussertifioituja ja niiden ympäristöystävälliset kartonkipakkaukset voi lajitella kartonkikeräykseen. 

Pauligin New York Cold Brew Latte-, Parisien Café au Lait- ja Sydney Flat White -uutuudet esittelevät kukin kohdekaupunkinsa tyypillisen maitokahvin, jossa yhdistyvät erilaiset kahviblendit raikkaaseen laktoosittomaan maitoon. Tuotteet ovat Reilu kauppa -vastuullisuussertifioituja ja ne sisältävät Pauligin hankkimaa ja paahtamaa kahvia. Uusissa maitokahvijuomissa on vain alle 1g/100ml lisättyä sokeria ja ovat siten vähemmän makeita maultaan.
 
”Pauligin uudet maitokahvijuomat vastaavat kylmäkahvijuomien kasvavaan kysyntään ja sopivat erityisesti aidon kahvin ystäville. Kahvin maku tulee puhtaasti juomien sisältämästä kahvista, ei aromeista. Ne tarjoavat entistä enemmän vaihtelua kahvihetkiin”, Pauligin kylmien juomien Brand Manager Suvi Hovikari kertoo. 

​​​​​​​Uutuuksista New York Cold Brew Latte saa herkullisen makunsa Pauligin pehmeästä Cold Brew -kahvista eli kylmäuutetusta kahvista ja Parisien Café au Lait -kahvijuoman tummapaahdettu kahvi on viimeistelty ripauksella robustaa tuoden sen makuun syvyyttä. Sydney Flat White -kahvijuoman salaisuutena on puolestaan vaaleapaahtoisista kahvipavuista valmistettu tuplaespresso.  

”Uusien kylmäkahvijuomien pakkauksiin on merkitty neliportainen coffee intensity -asteikko, joka kertoo kahvinystävälle juoman aistinvaraisen kahvisuuden. Tällä autetaan kuluttajaa löytämään itselleen sopivin vaihtoehto riippuen siitä, kuinka kahvisesta mausta pitää. Uutuuksista Sydney Flat White on maultaan kahvisin”, Pauligin kaupunkikahvien Brand Manager Lilli Hakanpää kertoo.  

Pauligin uudet New York Cold Brew Latte-, Parisien Café au Lait- ja Sydney Flat White -maitokahvijuomat on pakattu ympäristöystävällisiin kartonkitölkkeihin, jotka lajitellaan kartonkikeräykseen. 
Lue lisää vastuullisuustyöstämme vuoden 2018 vastuullisuusraportistamme.  

Uutuudet ovat saatavilla kaupoista syksystä alkaen.  
 
Tuotetiedot: 

Paulig New York Cold Brew Latte 
Ainesosat: kylmäuutettu kahvi (50 %), (vesi ja kylmäuutettu kahvitiiviste), laktoositon maito (49 %), ruokosokeri (0,8 %), happamuudensäätöaineet E500 ja E339. UHT käsitelty. 
Ravintosisältö / 100 ml: 
Energiaa 156 kJ/37 kcal 
Rasvaa 1,8 g, josta tyydyttynyttä 1,1 g 
Hiilihydraatit 3,4 g, josta sokereita 3,3 g 
Proteiinia 1,9 g 
Suolaa 0,19 g 
Laktoosia 0 g 
Kofeiinia kahvista 56 mg/100 ml 

Paulig Parisien Café au Lait 
Ainesosat: laktoositon maito (50 %), kahvi (49 %) (vesi ja kahvitiiviste), ruokosokeri (0,9 %), happamuudensäätöaineet E500 ja E339. UHT käsitelty. 
Ravintosisältö / 100 ml: 
Energiaa 170 kJ/41 kcal 
Rasvaa 1,8 g, josta tyydyttynyttä 1,1 g 
Hiilihydraatit 4,0 g, josta sokereita 3,6 g 
Proteiinia 2,0 g 
Suolaa 0,21 g 
Laktoosia 0 g 
Kofeiinia kahvista 50 mg/100 ml 

Paulig Sydney Flat White 
Ainesosat: laktoositon maito (77 %), espressokahvi (17 %) (vesi ja espressokahvitiiviste), vesi, ruokosokeri (0,5 %), happamuudensäätöaineet E331 ja E339. UHT käsitelty. 
Ravintosisältö / 100 ml: 
Energiaa 203kJ/48 kcal 
Rasvaa 1,8 g, josta tyydyttynyttä 1,2 g 
Hiilihydraatit 4,8 g, josta sokereita 4,5 g 
Proteiinia 3,0 g 
Suolaa 0,39 g 
Laktoosia 0 g 
Kofeiinia kahvista 55 mg/100 ml 
 
Reilun kaupan merkki pyydettävissä sähköpostiosoitteesta sertifiointimerkki@reilukauppa.fi

 
 
 

Lataa korkearesoluutiokuvat

Back to top