Ympäristöasiat tarkassa seurannassa

Pyrimme edistämään ympäristön hyvinvointia sekä suoraan että välillisesti koko kahviketjussa. Vahvimmin voimme vaikuttaa ympäristökysymyksiin omissa toiminnoissamme, kuten logistiikassa, tuotannossa ja pakkauksissa.

Alkuperämaissa voimme vaikuttaa viestimällä kumppaneille, osallistumalla ympäristöystävällisten viljely- ja jalostusmenetelmien käyttöä tukeviin hankkeisiin sekä hankkimalla ympäristöystävällisesti tuotettuja raaka-aineita.

Pauligin paahtimot Helsingin Vuosaaressa ja Venäjällä Tverissä ovat moderneja ja energiatehokkaita ja ne on sijoitettu logistiseen solmukohtaan. 

Pauligin paahtimot Helsingin Vuosaaressa ja Venäjällä Tverissä ovat moderneja ja energiatehokkaita ja ne on sijoitettu logistiseen solmukohtaan. Kiinnitämme huomiota energiankäyttöön, vähennämme jätemääriä ja edistämme kierrätystä. Vuosaaren paahtimolta sekajätettä ei synny normaalitilanteessa tuotantoprosessin aikana enää lainkaan. Myös pakkausmateriaaleissa tavoittelemme yhä suurempaa hyötykäyttöä sekä parempaa materiaalitehokkuutta.

Ympäristöasioiden johtamisessa käytössämme on kansainvälinen ISO 14001 -ympäristöstandardi ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu. Pyrimme lisäämään henkilöstön tietoisuutta ekologisesta kulutuksesta, jotta voimme yhä paremmin huomioida ympäristöasiat päivittäisessä työssämme. Toimistotyön ympäristöystävällisyyden edistämiseksi olemme mukana WWF:n Green Office -toiminnassa.