100 % vastuulliseksi varmennettua

Paulig Kulman kahvit hankitaan vastuulliseksi varmennetuista lähteistä ja paahdetaan intohimolla sekä ympäristöä säästäen puhtaasti biokaasulla. Helsingin keskustassa sijaitsevan kahvitalomme tavoitteena on nolla hävikkiä ja nolla jätettä. Siksi testipaahtojenkaan tuotokset eivät päädy roskiin, vaan tarjoillaan hyväntekeväisyyteen Hope ry:lle. Tutustu videoista tarkemmin Paulig Kulman kahvien tarinaan ja kasvoihin kahvin takana.

Paulig Kulman kahvin alkuperä

Kahvin alkuperän syvällinen tunteminen ja pitkäjänteinen yhteistyö viljelijöiden kanssa on hankintamme ja vastuullisuustyömme perusta. Kahvin laatu ja hyvä maku syntyvät vain vastuullisesti toimien. Kestävä kehitys koskee kaikkea toimintaamme ja huolenpito ulottuu aina kahvin alkuperämaista ja viljelijöiden olosuhteista nautittuun kahvikuppiin asti. Paulig Kulman kahvit valitaan tarkoin Pauligin hankintapäällikkö Anna Vänskän toimesta. Katso videolta, mitä vastuullisuus tarkoittaa hankinnassa ja kuinka Annan kädenjälki näkyy Paulig Kulman tuotteissa.

Kahvin kumppanuushankkeet

Kumppanuushankkeemme ovat kahvin alkuperämaissa toimivia vastuullisuusohjelmia, jotka toteutamme yhdessä vientiyritysten tai muiden kumppanien kanssa. Näissä painopiste on viljelijän toimeentulon parantamisessa, kahvinviljelyn jatkuvuuden turvaamisessa sekä koko yhteisön kehittämisessä.

Kumppanuusohjelmat, joissa olemme mukana, ovat aina huolellisesti ja pitkällisen prosessin kautta valittuja. Katso videolta tarkemmin, kun Pauligin hankintapäällikkö Anna Vänskä kertoo aiheesta.

Kahvinviljelijä vierailulla Paulig Kulmassa

Guatemalalainen kahvinviljelijä José Teletor Camaja on saanut kumppanuushankkeestamme tietoa ja tekniikoita, jotka ovat tukeneet häntä kestävään ja kannattavaan viljelyyn. José oli maaliskuussa 2019 vierailulla Paulig Kulmassa, jossa hän pääsi maistamaan itse viljelemäänsä ja Kulmassa paahdettua kahvia yhdessä kahvinjuojien kanssa. Katso videolta Josén terveiset suomalaisille kahvinjuojille. 

Barista Paulig Kulmassa

Baristan rooli on varmistaa maistuva ja hyvä kahvihetki. Annabell on työskennellyt Paulig Kulmassa baristana kahvitalon perustamisesta eli lokakuusta 2016 asti ja hän on nähnyt työssään monia ainutlaatuisia kohtaamisia. Ensiluokkaiset raaka-aineet tekevät baristan työn helpoksi. Tutustu videolta baristan päivittäiseen työhön.

Paahto Paulig Kulmassa

Paulig Kulman kahvit paahdetaan puhtaasti biokaasulla. Ympäristöystävällisellä paahtamisella saadaan aikaiseksi uniikkeja ja ainutlaatuisia makunautintoja. Paulig Kulman kahveja on saatavilla niin vaalea- kuin tummapaahtoisenakin. Katso videolta, kun Paulig Kulman Tomi kertoo tarkemmin kahvin paahtamisen saloista.

Paulig Kulman kahvipakkaus

Tiesitkö, että Paulig Kulman kahvipakkaus kertoo kahvista ja myös kahvitilasta? Pakkauksessa on kuvattu mm. kahvilajike, alue sekä tila, jolta kahvi tulee ja kahvin prosessointimenetelmä. Tärkeässä osassa on myös kahvin maku ja pakkaus kertoo kahvin täyteläisyydestä, aromikkuudesta, hapokkuudesta ja paahtoasteesta. Lisäksi paketissa on mainittu paahtaja ja paahtopäivä.

Kahvit paahdetaan Paulig Kulmassa puhtaasti biokaasulla ja Bertha-nimisellä paahtokoneella 5 kilon erissä. Katso videolta, kuinka paahtaja Sa​mpo kertoo tarkemmin kahvipaketista.

Paulig Kulman kahvit kiertoon

Paulig Kulmassa kahvit paahdetaan puhtaasti biokaasulla ja kaikessa toiminnassa huomioidaan ympäristöystävällisyys. Siksi Paulig Kulman testipaahtokahveja ei heitetä hukkaan, vaan ensiluokkainen kahvi toimitetaan hyväntekeväisyyteen Helsingin Hope ry:lle, joka tekee arvokasta työtä vähävaraisia lapsiperheiden hyväksi. Katso viedolta, kuinka Paulig Kulmassa kahvia paahtaneet Sampo ja Tomi laittavat kahvit kiertoon.

Paulig Kulman sivuille »

 

Jaa sivu:
Back to top